subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLS liga (1.kolo): Hjuston Dinamo – Atalanta Junjated!

Večeras se od 21:30 igra prvo kolo najkvalitetnije lige Sjedinjenih Američkih Država (MLS), a sastaju se ekipe Hjuston Dinamo i Atalanta Junajted.

Ekipa Hjuston Dinamo prošle sezone zavšila je na 4.mestu regularnog dela Zapadne konferencije sa skorom 13-11-10 i gol razlikom 57:45. Na domaćem terenu imali su skor 12-4-1 i gol razliku 43:17. Na 21 od 34 meča ovog tima videli smo 3 i više gola,veliku ulog u tome imali su krilni igrači Romell Quioto i Alberth Elis koji su kombinovano imali 17 golova i  šest asistencija. Erick Torres važan napadač napustio je tim, ali je dobar deo svojih golova postigao iz penala, tako da će ga najverovatnije odmenti takođe jako efikasni Mauro Manotas, može se reći da je Alex (2 gola i 11 asistencija), možda i najveći gubitak za tim.

Atalanta sa druge strane zauzela je 4.mesto ali u Istočnoj konferenciji, sa skorom 15-10-9 uz gol razliku 70:40. Bili su drugi najefikasniji tim lige iza Toronta. Na gostovanjima su imali skor 4-7-6 i gol razliku 22:21.Čak 21 od 34 meča videli smo više od tri gola na mečevima ovog tima, a prosečno 3,24 po meču. Tokom prelaznog roka, tim je napustio čileanac Karlos Karmona, defanzivni vezni koji je dosta doprinosio defanzivnoj igri tim i biće teško zameniti ga, a to će pokušati Ngabe koji je ipak igrač sa više kreativnosti. Veliki problem koji će i dalje verovatno ostati nerešen jesu prekidi posle kojih je ovaj tim primao dosta golova. Veliko pojačanje tim stiže iz Argentine u vidu Ezekel Barka, veznog igrača Independiente, koji će u mnogome doprineti ofanzivi tima.

Prošle sezone odigrali su jedini meč do sada u istoriji, i bilo je 4:1 za Atalantu na domaćem terenu.

Očekujemo jednu otvorenu utakmicu dva tima, gde će oba tima pokušati da igraju ofanzivno, tako da bi trebalo da vidimo golove.

Kladionica Max bet nudi kvotu 1,70 na igru 3+, a mi smatramo da svakako ima vrednost!

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje