četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mogo GP: Velika nagrada Portugala – Predlog za klađenje

Ovog vikenda i zvanično je startovala nova sezona u Moto GP-ju. Nova sezona sa sobom donosi novu eru, jer su se promenila neka pravila. Radi povećanja popularnosti uvedene su sprint trke, kalendar je duži, imamo više trka i nema sumnje da će biti zaninimljivo pratiti trke.

Danas smo rešili da se oprobamo sa jednim singlom. U pitanju je duel između Marka Markesa i Migela Oliveire. Kladionice su postavile egal kvote, a sve što je nama potrebno jeste da Markes završi ispred Oliveire na kraju trke.

Ako bi analizirali sve do sada što smo videli jasno je kao dan da je Dukati najjači motocikl u karavanu. No, imali su oni i prethodnih godina najjači motor pa nisu osvajali titule. Tek prošle godine Peko Banjaja je doneo prvi tutulu Dukatiju još iz perioda Kejsija Stonera.

Mi igramo na Markesa, jer je Španac ekstremno motivisan. Konačno je zdrav, a pokazao je da je brz. Neočekivano je osvojio pol poziciju, a na sprint trci je bio treći. Ima brzinu i ima iskustvo pre svega koje Oliveira nema. Oliveira je vozač koji sa vremena na vreme bljesne, a verujemo da su ove kvote postavile samo što Oliveira vozi na domaćoj stazi. To nekad ume da bude kamen spoticanja, jer je pritisak dosta veći.

Honda činjenica nije više dominantna kao pre, ali ovde igramo pre svega na Markesa koji ima mnogo više iskustva od Oliveire i ako misli da se bori za titulu ovakve prilike mora da koristi.

Predlog za klađenje: Markes ispred Oliveire 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Ulozi su simbolični i ova opklada služi da bi praćenje trke bilo zanimljivije.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje