utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 26. Mart

Danas startuje treća runda na mastersu u Majamiju. Program otvaraju Španac Alehandro Davodovič Fokina i Amerikanac Tomi Pol. Blaga prednost od kladionica ide Polu. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ako uzmemo u obizir da je Pol bolje rangiran na ATP listi, da je domaći igrač i da mu više prija podloga onda se mora priznati da treba da bude favorit.

No, ono što je Fokina pokazao u prvoj rundi protiv Nakašime je bilo za svaku pohvalu. Španac je od prvog pa do poslednjeg poena držao isti nivo tenisa. Svoje gemove osvajao lako, na protivnikov servis vršio maksimalni pritisak i najbinije osvajao je bitne poene. Jako dobro izdanje, nema šta.

Pol sa druge strane dosta teži posao protiv Haslera koji je uspeo da mu otkine set. Bilo je tu krize kao i uvek kada igra Pol, ali usled svih ovih silnih pobeda samopouzdanje se nakupilo, te Polu nije bilo teško da preokrene meč na svoju stranu.

Mi ovde vidimo baš baš veliku borbu. Očekujemo duge relije, duge gemove, jer su to stilovi oba igrača. Ppodloga u Majamiju je nešto brža u odnosi na onu u Indijan Velsu, ali je i dalje jako spora. Zbog toga servis i neće igrati tako veliku ulogu. Ove godine su igrali u Australiji, Pol je dobio taj meč posle pet setova. Sličnu dramu očekujemo i danas.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,67 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje