petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Moto GP: Najava trke u Kataru

Ovog vikenda i zvanično startuje nova Moto GP sezona. Sada već tradicionalno akcija startuje u Kataru i mi smo rešili da se oprobamo sa jednom opkladom iako to možda i nije tako pametno.

Pol poziciju je osvojio Horhe Martin na svom Pramak Dukatiju, a pratili su ga Enea Bastijanini i Mark Markes.

Bez obzira na sve probleme koje je imao prethodne sezone, kladionice su prednost dale Markesu čija se pobeda plaća kvotom 2,50. Ipak, mi se nećemo igrati sa pobednikom trve već ćemo se usredsrediti na jedan duel koji nudi kladionica Maxbet.

Duel koji nam je zapao za oko je onaj između Fabija Kvartarara i Pola Espargara. Mi smatramo da će Kvartararo biti bolje pozicioniran na kraju trke od Espargara.

Iako je imao slabe kvalifikacije Kvartararo je imao sasvim solidno zagrevanje koje se završilo pre nekih 15 minuta. Prosto, on je aktuelni šampion i bez obzira što Jamaha nije uradila sjajan posao na unapređenju motora u pauzi između sezona, mi verujemo da će se boriti za najviše pozicije.

Espargaro nije oduševio. Dokle god je Mark Markes u redovima Honde sve će biti podređeno njemu. Prošla sezona je bila loša za Espargara, a ova bi mogla biti i ključna za njega i njegov ostanak u redovima Honde.

Mi verujemo u Kvartarara i njegov šampionski duh. Staza u Kataru možda ne pogoduje Jamahi, ali sve što mi tražimo jeste da Kvartararo trku završi ispred Espargara. To nam je čini se više nego realan scenario, a i po ovoj kvoti sigurno vredi probati.

Predlog za klađenje: Kvartararo vs Espargaro 1 1,95

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Ovo se ne igra na velike uloge, već na sitnije čisto da bi praćenje trke bilo zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje