nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Museti u finalu Hamburga

Italijanski teniser Lorenco Museti prvi je finalista turnira u Hamburgu. Mladi Italijan je u polufinalu savladao Argentinca Franciska Serundola rezultatom 2:0, po setovima 6:3 7:6 (7:3).

Zaslužena pobeda za Musetija bez ikakve sumnje. Danas je bio dosta bolji igrač i može se reći da je iskoristio sve probleme koje je Serundolo imao.

Start meča apsolutno pripada Musetiju. Serundolo kao da se nije pojavio na terenu i veoma brzo Italijan stiže do prednosti od 5:0. Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom setu. Čini se da se mladi Italijan prerano opustio. Serundolo je uspeo da vrati jedan brejk zaostatka i imao je čak i brejk loptu sa 5:4 i potpuni povratak u set. Museti je ostao priseban i uspeo da izvadi taj gem.

Start drugog seta ličio je na prvi. Serundolo je pretrpeo brejk i Museti je poveo sa 2:0. Ponovo se Serundolo vraća u šestom gemu, da bi Museti uzvratio ribrejkom. Sve je bilo idealno do desetog gema kada Serundolo pravi brejk i donosi dramu. Na kraju otišlo se u taj brejk, a u njemu Museti je prosto bio hrabriji i bolji.

Za titulu u Hamburgu Muesti će igrati protiv boljeg iz duela Alkaras/Molčan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje