petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Na strani Albirexa kvalitet i izostanci kod Balestiera

Pri samom pogledu na tabelu stvari su jasne, Albirex je aktuelni lider sa bodom prednosti u odnosu na Tampines i utakmicom manje, pa su ovo mečevi koje mora da reši u svoju korist kako bi se zadržali na vodećoj poziciji.

Trener gostiju Naruo može da računa na najjači tim, udarna igla je Atsushi Kawata, strelac 12 golova na 18 odigranih mečeva ove sezone, a posebo raduju dobre igre veznjaka Nagasakija koji je na prethnodom meču protiv Young Lionsa postigao 2 gola, ukupno 6 u ovoj sezoni.

Domaća ekipa Balestier Khalsa je na pretposlednjem mestu. Njihov trener, hrvatski stručnjak Kraljević, neće moći da računa na po jednog igrača iz sve tri linije tima. Tako će u odbrani nedostajati Emir Lotinac (12/1) koji je već neko vreme odsutan, Ayob iz veznog reda – igrač sa najviše odigranih mečeva kada je sredina tima u pitanju i njegovo odsustvo predstavlja veliki hendikep za tim. A u napadu neće biti Noh-a, igrača sa 15 odigranih utakmica i jednim postignutim golom.

Albirex jeste favorit za osvajanje nova tri boda, a pored kvaliteta koji je na strani gostiju, problem za domaći tim će biti i pojedini nabrojani izostanci.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje