petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Le Havre 7 od 9 !

U ovom susretu 4. kola Francuske lige sastaju se Le Havre i Troyes. Ni jedan ni drugi klub nisu jednu od onih kojih pratim tako da o njima ne želim previše filozofirati. Također francusku drugu ligu ne savjetujemo baš igrati na konačne ishode osim ako nisu duple šanse. Ali ipak ovu utakmicu želimo spomenuti jer ima par statističkih zanimljivosti koje bi mogle vrlo lako utjecati na konačni rezultat.

Domaćini u prve 3 utakmice igraju dosta dobro, imaju 2 pobjede i remi. Kod kuće igraju poprilično dobro i prošlu sezonu su također odradili solidno, a igra kod kuće im je jača strana. Oni danas nastupaju bez samo jednog igrača: Cammara.

Gosti s druge strane nisu najbolje otvorili sezonu, imaju 2 poraza i pobjedu. Prošle sezone su igrali prvu ligu i to je sigurno jedan njihov adut pred ovu sezonu, ali ispadanjem u drugu ligu stanje se naravno pogoršalo. I danas dolaze s malo dužom listom igrača bez koje nastupaju: Humme, Kaye, Kone, Xavier, Diaye , Hamzaou, Rincon.

Zanimljiv statistički podatak je da je Le Havre na svom stadionu od 9 odigranih mečeva protiv Troyesa čak 7 rešio u svoju korist. A s obzirom da je Troyes u gostima vezao čak 9 poraza za redom , ne bi bilo nikakvo čudo da Le Havre večeras popravi statistiku i porazi Troyes i osmi put na svom stadionu. Inače, poseban problem za Troyes večeras će predstavljati Ghislain Gimbert, raspoloženi napadač Le Havrea , koji je već na samom startu sezone postigao 2 gola.

Očekujemo jednu dosta neizvjesnu utkmicu i mislimo da unatoč ovom svemu ona bez problema može otići na bilo koju stranu. Volili bismo prokomentirati poprilično malu kvotu na domaćina i mislim da nije neki value bet. Mogu li izostanci gostiju biti presudni u ovoj utakmici?!

 

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje