četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Naingolan: Konte i Čelsi me žele u svom timu

Romin igrač sredine terena Rađa Naingolan priznao je da je razgovarao sa menadžerom Čelsija Antonijom Konteom u vezi prelaska na Stamford Bridž. Naingolan je bio predmet interesovanja ,,plavaca“ od dolaska Kontea na trenersku klupu Čelsija ali je belgijski reprezentativac istakao da je srećan u Romi.

28. godišnji Naingolan je svojim dobrim partijama u dresu Rome ove sezone zaradio poziv u repezentaciju Belgije za utakmicu protiv Grčke 25. marta u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, kao i za prijateljski susret protiv reprezentacije Rusije 28. marta. Naingolanov ugovor sa ,,vučicom“ ističe 2020. godine, a za Romu ove sezone postigao je 9 golova.

,,Gledam Premijer ligu puno, mnogi moji saigrači iz reprezentacije igraju tamo, to je najjača liga na svetu, a o mom eventualnom transferu razgovaraćemo kad se otvori letnji prelazni rok,,, izjavio je Ningolan.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje