nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 2. kola Bundeslige – (petak)

Drugo kolo prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“ svojom utakmicom otvaraju ekipe, Kelna i Hamburgera.

KELN – HAMBURGER

Keln je u uvodnom kolu gostovao ekipi Borusije iz Mehengladbaha i pretrpeo minimalan poraza, 1:0. „Jarčevi“ nisu uspeli da postignu pogodak na tom meču, ali to ne treba da predstavlja veliko iznenađenje, jer je klub tokom letnjeg prelaznog roka napustio napadač Antoni Modeste koji je protekle sezone bio strelac 25 golova (treći strelac lige) od ukupno 51. gol koliko su ukupno postigli fudbaleri Kelna. Na raspolaganju trenerr, Peter Štoger za narednu utakmicu neće imati sledeće igrače: golman Tomas Kesler, napadač Juja Osako i levi bek Konstantin Rauš.

Hamburger je na otvaranju sezone pred svojim fanovima sa 1:0 savladao tima Augzburga i tako ostvario prvi trijumf u novoj sezoni. Ceh te pobede, platio je strelac jedinog kola na meču, Nikolai Miler koji se prilikom proslave pogotka povredio i biće van terena narednih 7 meseci. Pored njega, na ovom duelu neće biti i: defanzivca Bjarne Toelkea, veziste Mats Kolherta i napadača Pjera-Mihaela Lasoge, dok se treninzima vratio defanzivac Mergim Mavraj.

Predlog za klađenje:

Na predhodnih šest međusebnih susreta ova dva tima, postignuto je od 2 do 3 pogotka na svim tim duelima. To deluje kao i možda prava opcija za opkladu i na ovoj utakmici, te kvota za tip na rang golove „2-3“ iznosi oko @1.95.

Meč je na programu 25. avgusta sa početkom od 20:30.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje