petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 3. kola Bundeslige – (subota)

AUZBURG – KELN

Augzburg je u prošlom kolu uspeo da osvoji svoj prvi bod u novoj sezoni, pogotkom u poslednjim trenucima utakmice protiv ekipe, Borusije Mehengladbah (2:2). Za domaći tim na ovom susretu najverovatnije neće nastupiti: M.Friedrich i J.Moravek.

Keln je sa druge strane, dosta loše otvorio novu sezonu, sa dva poraza i svega jednim postignutim pogotkom. Za popularne „Jarčeve“ na ovoj utakmici neće biti: T.Horn, K.Rausch i M.Risse.

Predlog za klađenje: 

Augzburg je u dobroj seriji rezultata protiv ekipe Kelna, jer je neporažen na predhodnih sedam međusebnih duela. Kao najbolji predlog na ovoj susretu, izdvaja se tip „1X&0-3“ sa kvotom oko @1.65, jer njihove utakmice ne obiluju golovima, a ni u uvodna dva kola nisu bili preterano golgeterski raspoloženi.

Utakmica se igra 9. septembra od 15:30.

 

MAJNC – BAJER LEVERKUZEN

Majnc je za razliku od protekli sezona, ovu započeo dosta slabo, jer su zabeležili dva poraza, bez ijednog datog gola. Za njih na ovom susretu neće igrati: M.Šverko, N.Bungert, A.Hack i J.Huth.

Bajer Leverkuzen je tim za sada na čijim je susretim postignuto najviše pogodaka (8), a osvojili su svega jedan bod u uvodna dva kola (mada su imali teške rivale – Bajern Minhen i Hofenhajm). „Farmaceuti“ biće oslabljeni neigranjem: T.Jedvaj, K.Havertz i J.Pohjanpalo.

Predlog za klađenje: 

Na poslednjih nekoliko utakmica između ova dva kluba, kada je Majnc imao ulogu domaćina, postignuto je dosta pogodaka. Kako su utakmice Bajer Leverkuzena najefikasnije u ligi, a i vreme je da Majnc okonča „golgeterski post“ u ovom kolu, vredi probati sa igrom na golove „3+“ gde je kvota oko @1.80.

Utakmica se igra 9. septembra od 15:30.

 

FRAJBURG – BORUSIJA DORTMUND

Frajburg je nakon remija u prvom kolu, gostovao aktuelnom viceprvaku, Lajpcigu, gde je uprkos vodstvu na poluvremenu, doživeo ubedljiv poraz na kraju (4:1). Za frajburg na ovom susretu neće nastupiti: J.Meffert, K.Guede, M.Gulde i M.Kempf.

Borusija Dortmund je sjajno otvorila sezonu 2017/2018, sa dve sigurne pobede u duelima protiv Volfzburga i Herte Berlin, te ovo kolo dočekuju na prvoj poziciji na tabeli. Za „Milionere“ na ovoj utakmici neće igrati: M.Reus, R.Guerreiro, A.Schurrle, E.Durm, S.Rode i M.Schmelzer.

Predlog za klađenje: 

Iako su gosti oslabljeni neigranjem nekolicine bitnih fudbalera i pored toga su veliki favoriti za trijumf na ovoj utakmici, jer je kvalitet neosporno na njihovoj strani, a i vezali su čak 12 pobeda u nizu protiv ovog rivala.

„2“@1.42.

Duel se igra 9. septembra sa početkom od 15:30.

 

BORUSIJA MEHENGLADBAH – AJNTRAHT FRANKFURT

Borusija Mehengladbah je dosta dobro otvorila novu sezonu, u prva dva kola osvojili su 4 boda, a pobeda u prošlom kolu izmakla im je u poslednjim minutima utakmice. Za popularne „Koltove“ na ovom susretu neće biti: V.Grifo, T.Strobl, I.Traore, J.Drmić, M.Doucoure i T.Kolodziejczak (koji je napustio klub i prešao u meksički, Tigres).

Ajntraht Frankurt je za sada osvojio svega jedan bod, ali više od toga treba da iz zabrinjava činjenica da još uvek nisu postigli pogodak u sezoni 2017/2018. Gosti će biti oslabljeni neigranjem: M.Fabian, J. de Guzman, O.Mascarell, A.Meier, D.Blum, L.Batge, Y.Regasel i C.Salcedo.

Predlog za klađenje: 

Oba sastava ovaj duel očekuju u oslabljenom rosteru zbog povređenih igrača, ali je domaći tim favorit za trijumf na ovoj utakmici, jer igraju pred svojom publikom, objektivno su kvalitetniji tim od svog rivala, a i u boljoj su formi gledajući uvodna dva kola.

„1“@1.85

Utakmica se igra 9. septembra od 15:30.

 

VOLFZBURG – HANOVER

Volfzburg je nakon ubedljivog poraza u prvom kolu pred svojim fanovima od Borusije Dortmund (0:3), se koliko-toliko iskupio minimalnom pobedom na gostovanju ekipi, Ajntraht Frankfurta. „Vukovi“ će biti oslabljeni na ovom susretu neigranjem: J.Brooks, K.Hinds, J.Bruma i A.Vieira Freitas.

Hanover je za njihove standarde fantastično otvorio novi šampionat, jer u u prva dva duela sa po 1:0 savladali timove Majnca i Šalke, te za sada imaju maksimalnih 6 bodova na svoj konto. Za njih neće nastupi na ovom meču: M.Albornoz, E.Prib, N.Sarenren-Bazee i U.Bech.

Predlog za klađenje: 

Volfzburg jeste favorit za pobedu na ovom susretu, ali „Vukovi“ ne ulivaju velilu dozu poverenja svojim igrama (računajući i prošlu sezonu), a kako je Hanover izuzetno dobro startovao novu sezonu, možda je bolje probati sa tipom na golove „2-4“ gde je kvota oko @1.55, jer je ovaj rang pogodaka, bio „viđen“ na poslednjih devet susreta u nizu između ova dva tima.

Utakmica se igra 9. septembra sa početkom od 15:30.

 

HOFENHAJM – BAJERN MINHEN

Hofenhajm je u prva dva kola sakupio 4 boda, što je dosta dobara učinak, imajući u vidu da je igrao protiv ekipa, Verder Bremena i Bajer Leverkuzena. Tim Julijana Naglesmana biće oslebljen neigranjem: S.Gnabry i S.Posch.

Bajern Minhen koji brani naslov prvaka, je prema očekivanju sa dva siguran trijumfa započeo „pohod“ ka novom trofeju šampiona Nemačke. Za „Bavarce“ neće igrati: D.Alaba, J.Bernat i J.Boateng.

Predlog za klađenje: 

Gosti iz Minhena su favoriti za trijumf na predstojećem duelu, ali je ovo jedno od gostovanja koje može da bude nezgodno za njih (protekle sezonu „Bavarci“ su pretrpeli poraz 1:0), stoga za očekivati je da timu Karla Anćelotija neće biti lako da dođe do sva 3 boda. Verujemo da vredi probati sa predlogom „P.P.X“ sa kvotom oko @2.80, jer je Bajern Minhen tek u drugih 45 minuta „slomio“ otpor Verder Bremena u prošlom kolu, a i domaći tim ima kvalitet da parira favorizovanim gostima na ovoj utakmici.

Susret se igra 9. septembra sa početkom od 18:30.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje