subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 7. kola Bundeslige – (nedelja)

FRAJBURG – HOFENHAJM

Frajburg pripada grupi timova koji još uvek nisu osetili „slast“ pobede u novoj sezoni, te se zbog toga trenutno nalaze na mestu koje vodi u doigravanje za opstanak u eliti. Za domaći tim na ovom susretu neće nastupiti: M.Gulde, A.Abrashi, M.Kempf, V.Sierro, J.Meffert.

Hofenhajm se trenutno nalazi u sjajnoj formi, nemaju poraz do sada i imaju dva boda manje od lidera na tabeli, Borusije Dortmund. Gosti će biti oslabljeni neigranjem: K.Demirbay, E.Bičakčić, R.Zulj, S.Posch.

Predlog za klađenje: 

Hofenhajm ima priliku da prekine neugodnu tradicju koju ima protiv Frajburga, jer nisu slavili protiv ovog rivala na gostovanju na šest susreta u nizu. Pored pobede gostiju, izgledni su i golovo, odnosno sa će svaki od timova barem po jedanput zatresti mrežu svog rivala, što je bio slučaj na predhodnih osam međusebnih duela.

„2“@2.00

„GG“@1.65

Utakmica se igra u nedelju od 13:30.

 

HERTA BERLIN – BAJERN MINHEN

Herta Berlin je do sada ostvarila po dve pobede, poraza i nerešena ishoda, a veliku većinu svojih bodova osvajaju na svom terenu, na kome mogu da „zaprete“ svim timovi u ligi. Za Hertu Berlin neće biti u sastavu: J.Klinsmann, J.Kade, D.Selke, J.Schieber.

Bajern Minhen je u proteklom kolu uradio nešto nezamislivo – ispustio je dva gola prednosti koju je imao na poluvreme protiv ekipe Volfzburga na svom terenu i tako pokazali da trenutno „mašinerija“ ne igra prema očekivanju. Za „Bavarce“ na ovom susretu neće biti: D.Alaba, M.Neuer, J.Bernat, T.Alcantara.

Predlog za klađenje: 

Gosti jesu svakako veliki favoriti za trijumf na ovom susretu, ali imajući u da Bajern Minhen nije na nivou igara iz protekle sezone (u Ligi Šampiona doživeli su debakl od PSŽ-a sa 3:0, nakon koga je Karlo Anćeloti dobio otkaz, te „Bavarci“ u ne baš dobrom raspoloženju ulaze u ovaj duel), a i to da je Herta Berlin jedan od najboljih domaćinskih ekipa u ligi, možda je bolje tipovati na rang golova „2-4“ sa kvotom od oko @1.55 kao najoptimalniji izbor na ovom meču.

Utakmica se igra 1. oktobra od 15:30.

 

KELN – LAJPCIG

Keln je tek u prošlom kolu osvojio svoj prvi bod u sezoni, ali daleko od toga da su problemi rešeni u ovom klubu, koji se trenutno nalazi na samom dnu tabele, a kako i ne bi kada su do sada postigli jedan jedini pogodak?! Za „Jarčeve“ na ovom meču neće nastupiti: J.Hector, N.Nartey, M.Risse, A.Rudnevs, S.Zoller.

Lajpcig trenutno igra po principu „toplo-hladno“, tj. još uvek nisu pronašli prošlosezonsku formu. Za aktuelne viceprvake Nemačke na ovom duelu neće igrati: N.Keita, F.Coltorti.

Predlog za klađenje:

I pored ne tako sjajnih izdanja na startu sezone, gosti su favoriti za osvajanje sva tri boda na ovom susretu, imajući u vidu da nasprem sebe imaju trenutno najslabiji tim u kompletnom prvenstvu.

„2“@2.00.

Duel se igra u nedelju od 18:00.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje