subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava finala turnira u Hjustonu

Organizatori turnira u Hjustonu su dobili ono što su priželjkivali, a to je svakako domaće finale. Za trofej će se boriti Stiv Džonson koji je došao do prilike da odbrani trofej, i Tenis Sandgren.

Po kvotama Džonson je favorit i mi se sa tim slažemo, ali bez obzira na kvote Džonsonove igre u Hjustonu nisu bile tako ubedljive. Na tri od četiri meča je gubio set, a u jedinom meču kada nije ispustio set protiv Tiafoea pružio je dosta šansi mladom Amerikancu koje on nije znao da iskoristi.

Sa druge strane Sandgren je odigrao vrlo dobar turnir. S obzirom da se on na šljaci ne snalazi baš najbolje bolje od ovoga nije moglo. Ovo će mu biti prvo finale u karijeri pa bi možda moglo da bude malo nervoze. Ipak, verujemo da je svestan činjenice da je ovo vrlo dobra prilika za titulu, i pitanje je da li će do kraja karijere imati još mnogo takvih. Bez obzira što nakon Hjustona odmah leti za Monte Karlo, verujemo da će dati sve od sebe da pobedi i podigne trofej.

Po našem skromnom mišljenju najbolja opcija za ovaj meč su over gemovi. Ipak je ovo domaće finale, stadion će biti pun, a igrači će se truditi da publici pruže spektakl. U ovakvim okolnostima kadad će domaći teniser sigurno podignuti trofej, meč bude uzbudljiv i neizvestan. Džonson iako je favorit, svojim igrama nije ubedio da može da slavi ubedljivo pa po nama finale u tri seta apsolutno nije nemoguće, a publika sigurno ne bi imala ništa protiv.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,82

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odogovrnost.

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje