utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava: Gosti su tvrd orah, a kvota 2.90?

Od 17h u okviru 23. kola francuske Ligue 1, sastaće se PSG i Montpellier.

Za razliku od prošlonedeljnog derbija sa Lyonom (koji su izgubili 2:1), u današnjem okršaju će Sveci moći da računaju na najboljeg brazilskog igrača – Neymara. Posle poraza u ligi, rutinski su na svom terenu savladali u okviru kupa ekipu Guingampa rezultatom 4:2.

Ekipa Montpelliera se takođe plasirala u osimnu finala pobedom na Lorientom 4:3.

Trener PSG, Unai Emery izjavio je pred meč: Thiago Motta još uvek nije spreman da se pridruži ekipi, dok je Neymar trenirao individualno i nadam se da će moći da zaigra. O igranju Marca Verrattia moramo sačekati dan utakmice kada ćemo videti da li je spreman. Lassana Diarra je tek pristigao u ekipu, i daćemo mu minimum 2 nedelje dok se ne prilagodi na uslove. Kylian Mbappe čeka odluku doktoru, verovatno će biti odsutan u subotnjem meču, dok je Dani Alves suspendovan.

Nakon poraza prošle subote, mi se moramo vratiti na pobednički kolosek kako bi zadržali lidersku poziciju. Gosti su pokazali neke dobre stvari ove sezone, izgubili su samo 2x na gostovanjima i imaju najbolju odbranu lige. Igrali smo 0:0 u prvom delu sezone, ali mi ćemo nakon goleada (Dijonu 8 golova, Guingampu 4) pokušati i njihovu odbranu da savladamo.

Iako su izuzetno efikasni igrači PSG, mi bismo pokušali na golove 0-2 sa kvotom 2.90 zbog odlične odbrane gostiju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje