četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava meča prvog kola Azijske Lige Šampiona

Melburn Viktori počinje svoju internacionalnu odiseju. Oni će u okviru prvog kola Azijske Lige Šampiona igrati protiv Korejskog predstavnika Ulsana.

Viktoriju je ovo 6-ti put da učestvuje u ovom takmičenju. Poslednji put su učestvovali 2016-te godine kada su došli do 1/8 finala. Sada će pokušati da ponove,a možda i poboljšaju rezultat. Posao im neće biti nimalo lak jer su u grupi osim Ulsana, Shanghai SIPG u japanski Kawasaki Frontale. Ukoliko žele neku šansu za plasman dalje moraju dobijati mečeve na svom terenu. Viktoriju ovaj meč ne dolazi u tako dobrom trenutku. Oni su u seriji od tri vezana poraza u ligi i doveli su u pitanje svoj plasman u plej of. Napad im nije loš. Liroj Džordž igra sjajno ove sezone, dobro se razume sa napadačima Barbarusisem i Berišom. Nema sumnje da će oni predstavljati najveću pretnju po protivnika. Pozitivna stvar je i sve bolja igra Troisija, igrača koji je jako bitna karika u timu, dosta od njega zavisi. Problem Viktorija je odbrana. Odlazak Miligena je dodatno oslabio taj deo tima.Oni su u poslednja tri kola primili čak 7 golova. To je mnogo za tim koji gaji šampionske ambicije. Što se ovog meča tiče idu na pobedu. Maskat je u najavi meča izjavio da su svi uzbuđeni zbog ovog meča i da žele da počnu takmičenje na najbolji mogući način.

Njihov današnji rival je ekipa Korejskog Ulsana. Ulsan je prošlu sezonu zavšio na 4-tom mestu na tabeli. Plasman u Ligu Šampiona su izborili osvajanjem kupa.Ovo će im biti 7-mi nastupu u ovom takmičenju. Najveći uspeh su ostvarili 2012. godine kada su osvojili Ligu Šampiona.Glavni igrači i ujedno i najveća pretnja po gol Viktorija će biti Hrvat Miroslav Orsić, napadač Lee Jong So,koji je prošle sezone postigao 8 golova. Takođe i novo pojačanje Hwang II-su koji igra na poziciji veznog igrača. Problem za ekipu Ulsana je to da su poslednji takmičarski meč odigrali još u decembru. Odigrali su par prijateljskih mečeva kako bi ušli u takmičarski ritam,ali nije to to.

Predlog za klađenje:

Neizvestan meč je pred nama, Australijske ekipe nisu nešto previše dobre na međunarodnoj sceni. Koliko su “ jaki “ najbolje pokazuje činjenica da je Brizbejn ispao od Filipinskog predstavnika Ceresa. Pozitivna stvar i velika prednost Viktorija je to što je njima sezona u toku i mnogo su spremniji od rivala. Možda je na ovom meču najbolja opcija golovi, čisto dok se ne vidi, gde je pre svega Melburn, na internacionalnoj sceni.

Tip: 3+ @ 1.90

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje