sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona 1/8 finala : Juventus-Totenhem (najava meča,predlozi za klađenje)

Prvi meč ovog zanimljivog dvoboja biće odigratu u Torinu.

Juventus je u sjajnoj formi. Oni su u seriji od 16 mečeva bez poraza. Poslednji poraz su doživeli sredinom novembra prošle godine. Još impresivniji podatak je da su na tih 16 mečeva primili samo jedan jedini gol. Može se reći i ovako, oni u 2018. godini još uvek nisu primili gol. Alegrijeva ekipa igra na rezultat, nije to neka lepršava, atraktivna igra, to je igra čisto na tri boda,tipično italijanski. Kada daju gol, povuku se i onda čekaju priliku iz kontre. Naravno ne bi mogli igrati tako da nemaju tako dobru i iskusnu odbranu na čelu sa Kijelinijem i Bufonom. Istina, ovo će možda biti i najveći ispit za Alegrijev stil igre, pre svega za njegovu granitnu odbranu. Glavni problem je kako zaustaviti Herija Kejna. Za Kejna će biti “ zadužen“ baš Kijelini. Na konferenciji za medije Kijelini nije štedeo na rečima hvale sjajnog Engleza.Mnogo je napredovao, on ne postiže samo golove, već radi za ekipu. Sigurno da je jedan od najboljih igrača na svetu i Totenhem je srećan što ga ima.“ rekao je Kijelini. Što se tiče napada, on je sve bolji i bolji. Iguain kao da je ušao u onu prepoznatljivu formu i to baš u pravo vreme.Na poslednja 4 meča postigao je čak 6 golova. On će uz Mandžukića i verovatno Kostu ili Bernadeskijem predstavljati najveću pretnju po gol Totenhema. Alegri nema kompletan sastav na raspolaganju, nedostajaće Howedes,Matuidi i Quardado, dok je Barzalji pod znakom pitanja. Dobra vest je da se Dibala oporavlja i trebalo bi da se nađe na klupi na ovom meču.

Totenhem igra sjajno ove sezone. Trenutno su na 4-tom mestu u Premijer ligi. U grupnoj fazi Lige Šampiona zauzeli su prvo mesto ispred Reala i Borusije Dortmund.Poketino je na konferenciji za medije rekao da njegova ekipa neće odstupati od svog prepoznatljivog stila igre. Oni igraju jedan jako lep, brz, ofanzivan fudbal. Poketino je napravio zaista lepu ekipu. Imaju možda i jednu od najboljih ofanzivnih linija na čelu sa, trenutno, najboljim napadačem u Evropi Harijem Kejnom. Osim Kejna ofanzvni deo sačinjavaju Son, Ali i Eriksen. Defanzivni deo tima nije toliko dobar i to može da ih brine. Belgijanac Alderweireld se oporavio od povrede,ali ga neće biti na ovom gostovanju, takođe u timu neće biti ni Lukasa Moure. Osim toga Poketino neće imati drugih problema sa sastavom.

Potencijalni sastavi:

Juventus: Buffon; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Bentancur; Douglas Costa, Higuaín, Mandžukić

Totenhem: Lloris, Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembélé, Alli, Eriksen, Son, Kane

Predlog za klađenje: Biće zanimljivo videti kako će se odbrana Juventusa snaći sa ovako brzim napadom Totenhema. Juventus se nije sastajao sa ekipom koja igra ovakav stil igre i videćemo kako će igrati. Fiorentina koja igra nešto brže u napadu je u prošlom kolu stvorila probleme Juventusu, da su bili malo precizniji mogli su do gola. Sigurno da će daleko kvalitetniji napad Totenhema takve prilike koristiti. Juventus bi takođe trebalo da dođe do gola,jer odbrana Totenhema nije previše kvalitetna i retko kad izađe netaknute mreže.

Najbolja opcija su golovi.

Tip: GG @ 2.00

za hrabrije GG i D2+ @ 3.35

Ove tipove možete odigrati u kladionici maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje