četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Napadač Dušan Stojiljković pojačao Napredak, Nikola Petrić karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji!

Novi fudbaler Napretka je krilni napadač Dušan Stoiljković, koji je kruševačkim timom potpisao dvogodišnji ugovor. Dolazi iz Turona, uzbekistanskog superligaša, a prethodno je nastupao za Radnički 1923, TSC, Novi Pazar, Radnički iz Niša, Inđiju, Budućnost iz Podgorice i slovenačko Radomlje. 

– Proveo sam u Uzbekistanu šest meseci i nisam mogao da se prilagodim. Posebno mi je bilo teško u početku. Kasnije je došao Bojović iz lučanske Mladosti, pa je bilo malo lakše. Klub je, međutim, zapao u finansijsku krizu, nisu mogli da ispoštuju obaveze i, iako sam imao ugovor još šest meseci, odlučio sam da se vratim u Srbiju. Stigla je Napretkova ponuda i evo me u Kruševcu – rekao je za klupski sajt novi Napretkov napadač Dušan Stoiljković.

Posle uspešne sezone u Napretkovom dresu, u kojoj je ocenjen kao jedan od najboljih superligaških golmana, Nikola Petrić karijeru nastavlja u saudijskom drugoligašu Al Bukirij, dok za poziciju čuvara mreže konkuriše iskusni golman Vladimir Bajić (35), povratnik iz Grčke, koji je novi član Kluba.

Izvor: rtk.rs

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje