nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Napokon je transfer i oficijalno potvrđen

Transfer koji je pre nekoliko nedelje i bio praktično“gotov“ sada je dobio i svoju zvaničnu potvrdu – Rafael Varan je novi fudbaler Mančester Junajteda.

28-godišnji štoper dolazi na „Teatar snova“ za sumu od 40 miliona eura iz redova španskog kluba, Real Madrida. Francuski reprezentativac je sa upravom engleskog velikana potpisao ugovor do leta 2025. godine (uz opciju nastavka saradnje za dodatnu sezonu), uz godišnju platu u iznosu od 12 miliona eura.

 

„Mančester Junajted je jedan od najpoznatijih i najvećih klubova u svetskom fudbalu. Šansa da dođem ovde i zaigram u Premijer ligi je nešto što nisam mogao odbiti. Želim još mnogo toga da ostvarim u karijeri i znam da dolazi u tim koji ima puno sjajnih igrača i istu ambiciju za osvajanje trofeja. Klub je napravio zaista veliki napredak u poslednjih nekoliko sezona. Želim da ostavim trag ovde i daću sve od sebe da postanem deo slavne istorije ovog kluba“, istakao je Varan.

Francuz je tako nakon jedne decenije napustio Real Madrid sa kojim je osvojio praktično sve, te je želeo da promeni sredinu u potrazi za nekim novim izazovima.

Varan je svakako jedan od ponajboljih centralnih bekova na Starom kontinentu i nema dileme da će biti ogromno pojačanje za „Crvene Đavole“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje