utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Napolitanci“ ostaju bez kapitena?

Osvajač Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Italije proteklog leta – Lorenco Insinje bi uskoro vrlo lako mogao da napusti redove – Napolija.

Naime, 30-godišnjem krilnom napadaču, a ujedno i kapitenu „Napolitanaca“ aktueni ugovor ističe za šest meseci, te već sada ima pravo da pregovara sa zainteresovanim klubovima u kojima bi stigao bez obeštećenja.

Predsednik italijanskog tima – Aurelio de Laurentis svom kapitenu je ponudio novu saradnju, ali sa umanjenim finansijskim primanjima, odnosno platu od 3.500.000 eura po sezoni.

Insinje za sada nije prihvatio ovu ponudu, a sada je na njegovu „adresu“ pristigla veoma unosna ponuda iz MLS lige, odnosno od strane – Toronta. Naime, kanadski klub nudi reprezentativcu Italije ugovor do leta 2027. godine uz fiksnu platu od 11 miliona eura plus dodatni bonusi u visini od 4.500.000 eura na godišnjem nivou.

Sada je na samom Insinjeu i njegovim agentima da odluče o dostavljenoj ponudi Toronta, a sam fudbaler bi tako mogao da napusti redove Napolija nakon 15 provedenih godina u ovom klubu.

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje