ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik tipuje Prvu ligu Srbije (27.3.2022.)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:


Rad – Železničar Pančevo W2

Rad Zeleznicar-Po meni još jedan value na ovom meču. Iskren da budem ne znam šta se dešava sa Radom, imaju korektnu ekipu za ovaj rang tu je Slaviša Stojanović, Marko Blažić, Radivojević, Stević, ali nešto ne štima. Poraženi su od Timoka,Zlatibora,Gata došli su u nezavidnu poziciju i borbu za opstanak. Očigledno da imaju problema sa igrom, promenili su i trenera, ali za sad nije urodilo plodom. U goste im dolazi Železničar koji napada Super ligu i to su jasno istakli. Kako i da ne jure kad u svojim redovima Imaju sve Superligaške igrače. Stojčeva, Simčevića,Gigića i da ne nabrajam ima ih zaista puno. U poslednje 4 utakmice osvoji su 10 bodova bez primljenog gola i jasno je da su po formi i ambicijama favoriti u ovom meču. Ipak winer 2 zbog uvek teškog gostovanja na Banjici,a winer placa 1.7 sasvim dovoljno.

Inđija – Mladost GAT X2

Derbi ovog kola igra se u Inđiji. Domaći tim je u velikim problemima. Ni nalik onoj ekipi iz prvog dela kad su lagano pobeđivala skoro sve protivnike. Promenili su trenera, došao je Kuljić iz Dobanovaca i nije se video nikakav napredak u igri,naprotiv u prošlom kolu na domaćem terenu izgubili su od Timoka 0:1. Imaju samo jednu pobedu u 6 kola i u svim tim mečevima su primili bar jedan gol. Sa druge strane Gat izuzetno pojačan u drugom delu,doveli su Dimitrova iz Mađarske,Savkovića iz Spartaka, Ilića iz Levadie i ove polusezone su već imali neke dobre rezultate. Pobedili su Želju 2:1 Rad 0:2, remizirali sa Javorom 0:0. Izbili su na prvo mesto i verujem da će se i posle ovog kola zadržati tu jer ne verujem da mogu da izgube u ovom meču jer imaju bolju ekipu i u boljoj su formi. X2 je value jer placa 1.68

Javor – Budućnost D. 1

Javor je superligaška ekipa i po tradiciji i po ekipi koju imaju. Činjenica da imaju neke probleme sa rezultatima, ali kad tad moraju da krenu da pobeđuju, a ja mislim da će baš danas krenuti u tom pravcu. Kahriman, Eliomar Silva, Odita, pojačanje iz Spartaka, Marčicć sve su to ozbiljni igrači i posebno Luka Luković možda i najbolji igrač ove lige. Nikada nije lako igrati u Ivanjici posebno kad imaju visoke ambicije, danas su favoriti i verujem da će opravdati tu ulogu. Dolaze im Dobanovci koji su napravili par iznenadjuja ove polusezone pre svega mislim na pobedu u Loznici,,ali imali su na tom meču dosta sreće i iz jedne klasicne kontre pobedili. Nema tu nekog velikog kvaliteta i očekujem da Javor pobedi danas. Kvota nije velika ali za neki tiket Ili neki dubl moze poslužiti.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje