petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (27.mart)

Predlog za koji smatramo da ima velku šansu za prolaz! Otvarati do 06h!


Fukuoka S.Hawks – Nippon Ham Fighters 6,5+ 1,85 Ulog 5K, sigurnost 5/10

6:4

Sutra od 06h izjutra igra se poslednji susret tromeča Fukuoke i Nipona, a domaći su na oba susreta slavili. Bukmejkeri opet favorizuju domaćina sa kvotom 1,50.

Kazuki Sugiyama (24), desnoruki bacač biće starter za Fukuoku. U pripremnom periodu 3 odbacane utakmice, a primljeni 2,1,2 poena u ukupno 8 izmena. Što se tiče prošle sezone rekord od 2-2 i ERA. 3,22 u 15 utakmica. Najgore je u tome što je imao čak 31 šetnju u 25 izmene što je zaista mnogo.

Kosei Yoshida, ima samo 21 godinu, desnoruki bacač bacaće za Nippon. On inače nije starter, nego reliefer. U pripremnom periodu je bacao 5 utakmica, sve po izmenu i primio 1 poen. Ima 3 sezone za zaborav jer mu se ERA kretao do 9 do 11 što je katastrofalno za profesionalni bejzbol.

Fukuoka je pojačana MLB igračem Freddy Galvisem koji je odmah u prvoj utakmici udario Grand Slam i tako doneo pobedu Fukuoki 4:1 u 8.izmeni. Takođe tu je Gracial,kubanac koji igra 3 sezonu za ovaj tim. Nippon sa druge strane ima Alcantaru koji je u prošlom meču udario dva HR ali nije bilo dovoljno za pobedu. Zaista dobri lajnapi za jednu efikasnu utakmicu.

Prednost je i to jer Yoshida sigurno neće bacati puno izmena, a bullpen Nippona je najgori u ligi, tako da očekujemo da i oni prime poena.

Granica je omašena po nema bar za 2 poen, tako da očekujemo prolaz već nakon par izmena.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje