Predlog za koji smatramo da ima velku šansu za prolaz! Otvarati do 06h!


Fukuoka S.Hawks – Nippon Ham Fighters 6,5+ 1,85 Ulog 5K, sigurnost 5/10

6:4

Sutra od 06h izjutra igra se poslednji susret tromeča Fukuoke i Nipona, a domaći su na oba susreta slavili. Bukmejkeri opet favorizuju domaćina sa kvotom 1,50.

Kazuki Sugiyama (24), desnoruki bacač biće starter za Fukuoku. U pripremnom periodu 3 odbacane utakmice, a primljeni 2,1,2 poena u ukupno 8 izmena. Što se tiče prošle sezone rekord od 2-2 i ERA. 3,22 u 15 utakmica. Najgore je u tome što je imao čak 31 šetnju u 25 izmene što je zaista mnogo.

Kosei Yoshida, ima samo 21 godinu, desnoruki bacač bacaće za Nippon. On inače nije starter, nego reliefer. U pripremnom periodu je bacao 5 utakmica, sve po izmenu i primio 1 poen. Ima 3 sezone za zaborav jer mu se ERA kretao do 9 do 11 što je katastrofalno za profesionalni bejzbol.

Fukuoka je pojačana MLB igračem Freddy Galvisem koji je odmah u prvoj utakmici udario Grand Slam i tako doneo pobedu Fukuoki 4:1 u 8.izmeni. Takođe tu je Gracial,kubanac koji igra 3 sezonu za ovaj tim. Nippon sa druge strane ima Alcantaru koji je u prošlom meču udario dva HR ali nije bilo dovoljno za pobedu. Zaista dobri lajnapi za jednu efikasnu utakmicu.

Prednost je i to jer Yoshida sigurno neće bacati puno izmena, a bullpen Nippona je najgori u ligi, tako da očekujemo da i oni prime poena.

Granica je omašena po nema bar za 2 poen, tako da očekujemo prolaz već nakon par izmena.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.