subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik tipuje Superligu Srbije (02.04.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:


Metalac – Spartak Subotica: Da mi je neko rekao da ce ove dve ekipe voditi borbu za opstanak ne bi im verovao. Možda za Metalac i nekako, ali za Spartak nikako. Metalac je u ovaj deo prvenstva ušao značajno pojačan. Doveden je pre svega Jovan Stojanović iz Belgije, Marković golman iz Šerifa, Staniša Mandić uz Stuparevića koji je bio u timu delovalo mi je da će ih nov trener Žižić spasiti makar direktnog ispadanja. Još uvek imaju šanse za tako nešto jer igraju sasvim solidno. Na nekim mečevima nisu imali sreće, ali su pokazali da sa svima mogu da igraju. Izgubili su tesno od Zvezde 1:2, uzeli bod u prošlom kolu u Lučanima 3:3, pobedili Kolubaru u Lazarevcu 0:1 i odigrali nerešeno sa Radničkim iz Niša 1:1 kod kuće. Gol razlika na domaćem terenu na 14 utakmica 20:25. Jasno je da daju, ali i primaju golove, jer igraju otvoreno. U Milanovac stize Spartak, ekipa koja ima bolji napad nego odbranu. Pomalo dizbalansirana ekipa. Nikolić je u špicu i po meni jedan od boljih špiceva u ligi, uz njega su tu Srećković i Tufegdžićć igrači koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Rezultati su im promenljivi zato su tu gde jesu,bna poslednje 3 utakmice na gostovanjima su davali golove. Pobedili su Proleter, ali izgubili od Tsc-a 2:1 i 1:1 sa Voždovcem. Doveden je trener koji je radio u Holandiji, a vrlo dobro znamo kako ekipe u Holandiji igraju. Njihova gol razlika na gostovanjima na 14 utakmica je 18:22 i oni su peti gost lige. Metalac ce sigurno ići na pobedu jer njima 3 boda puno znače na ovom meču dok Spartak sa ovakvim napadom može minimum do jednog gola. Moj tip je GG


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje