nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (11.06.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


Inter Zaprešić – Gorica

Pred nama je jedan ludi tempo 1.HNL, ritam utakmica na kojeg su navikli najveći europski klubovi (srijeda-subota) sada je i pred našim ljubimcima. U prigodnim terminima dosada rezerviranim za Ligu prvaka (18:55, 21:05) sada će se igrati 1.HNL, a ovo kolo otvoriti će Inter i Gorica u Zaprešiću.

Odmah na početku rekao bih da je važnost ove utakmice poprilično različit za obje momčadi, Inter će u sljedećem kolu već za manje od sedam dana snage odmjeriti sa direktnim rivalom za ostanak Istrom dok Goricu čeka jedan ludi raspored (Osijek, Dinamo, Rijeka, Hajduk) gdje realno ne mogu očekivati neki veći broj bodova, štoviše ovako na prvu čini se da bi trener Dambrauskas bio zadovoljan i sa jednim „skalpom“.

Gorica je ovu pauzu iskoristila kako bi dodatno uigrala momčad te ju posložila po željama novog trenera tako da po najavama možemo očekivati momčad koja će igrati na posjed i stvarati prilike za razliku od one Gorice pod Jakirevićem kojoj je specijalnost bila igra na kontranapad te su im puno bolje odgovarale utakmice protiv jačih momčadi. Inter je pak ovaj period proživio vrlo turbulentno, ostali su bez trenera koji je trebao ovu momad podići u sredinu tablice a pristigao je tek u zimskom prijelaznom roku. Isti taj trener podigao je prašinu u javnosti kada je izjavio da se momčad opet našla u financijskim problemima te da su novopridošli investitori odlučili napustiti klub. Naravno uprava Intera te optužbe odmah je odbacila. Činjenica je pak da je Inter jedini prošao/prolazio pripreme bez gotovo polovine momčadi koja se vratila svojim domovima u druge države, odlukom saveza o povratku prvenstva ti igrači su se polako počeli vraćati u Zaprešić ali su više od polovine priprema proveli u karanteni, odnosno samoizolaciji a najbolji igrač momčadi Serderov (ATT 22/9) se još uvijek nalazi u Rusiji.

Osim njega Inter ne može računati na mladog braniča Soldu (DEF 20/1) koji je u prošlom susretu protiv Hajduka zaradio crveni karton. Odlična vijest za Goricu je povratak njihova najboljeg igrača Lovrića (ATT 23/11/7) koji je nakon odležane suspenzije spreman. Koliko je on bitan možda najviše pokazuje činjenica da je on sudjelovao kod gotovo polovine golova Gorice (14 od ukupno 32). Ipak Gorica će imati i problema sa izostancima, od prije nedostaje Špikić a uz njih nedostaju i standardne pričuve Kalik te Golubickas.

Moj prijelog za okladu je pobjeda Gorice te je trenutni tečaj 2.0, Inter bi još uvijek trebao biti fizički nespreman, u odsutku najboljeg igrača te sa mislima u sljedećoj izuzetno bitnoj utakmici dok pak Gorica jednostavno mora do bodova ukoliko žele sačuvati šanse za prvih pet pozicija koje vode u Europu.


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje