petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (15.08.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!



Nakon nikad kraćeg predaha vratila nam se 1.HNL. Sezona koja je pred našim klubovima i samim igračima bit će nikad teža i nikad zahtjevnija, a posebno će problema imati manje momčadi, odnosno momčadi s manjom rotacijom. Danas će snage odmjeriti Rijeka koja je aktualni osvajač kupa te aktualni prvak 2.HNL Šibenik.
Naveli smo kako će ova sezona biti nikad teža te nikad zahtjevnija, a posebice će to na svojim leđima osjetiti Šibenik, jer prijelaz iz drugog ranga nikada nije jednostavan, a posebice ne u ovim uvjetima kada vremena za prava pojačanja nema s obzirom da velika većina ekipa još uvijek ne zna tko će im trebati, a tko ne. Šibenik će pak tu imati najviše problema s obzirom da financijska moć nije takva da se mogu plaćati odštete, a igrači se (barem u prvoj sezoni) moraju dovoditi na posudbe. U tom slučaju braća Bulat koja rade odličan posao bit će primorani čekati nekoliko kola do kompletiranja momčadi. Do sada su ostali bez dva napadački najvrijednija igrača, otišao je Kukec te ponajbolji igrač lige Luka Juričić koji se odlično snalazi u Željezničaru. Uz njih klub su napustili i neki igrači rotacije poput Antunovića, Blaića i Muse. Ipak, ima tu i pojačanja koja su najbolje što se može u ovom trenutku, talentirani lijevi bek Anočić, odličan napadač Jurić iz Rudeša te Sahiti iz Hajduka II dok je najveća nepoznanica Mršulja iz Smedereva.
Rijeka pak za sada na okupu ima kompletnu momčad iz prošle sezone, otišao je samo Gorgon koji u posljednje vrijeme ipak nije imao toliku važnost, a moguć je odlazak i najboljeg strijelca lige Čolaka. Odlične vijesti su i produženje posudbe Andrijaševića. Na Rujevicu nije lako doći ni najboljim momčadima 1.HNL, najmoderniji travnjak 1.HNL je brz i neugodan protivnicima dok se na njega ne priviknu, a probleme će imati i Šibenik sigurno. Naravno razlika u kvaliteti debelo je na strani Rijeke koja je u ovom trenutku nekoliko dimenzija više, zbog odlaska dvojice jako bitnih ofenzivnih igrača Šibenika naša prognoza je pobjeda Rijeke bez primljenog pogotka, a naravno da se slažemo i s hendikep pobjedom Rijeke. Trenutni tečaj je 1.80!

By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje