petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (15.08.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Inđija – Napredak: Konačno dolazi meč za Inđiju koji oni posle teškog starta ne sme da izgube. Imali su težak raspored Čuka, Voždovac, Lučani, ali danas nemaju pravo na kiks. Dolazi im stari superligaš i ne kažem da je Inđija izraziti favorit, ali Napredak se muči, nije to onaj tim od pre par godina kada je bio strah i trepet za sve ekipe. Pobedili su prošlo kolo, možda su i u usponu forme, ali otišao je Ožegović, povredio se Živković prvi golman i imaju problema definitivno. Inđija ako misli i danas da izgubi, a sledeće kolo gostuju Partizanu neće im baš biti prijatno pogledati na tabelu posle 5.kola.Moj tip je 1x mislim da domaći neće izgubiti na ovom meču.

Novi Pazar – Javor: Zanimljiv meč u Pazaru. Ekipe priblžnog kvaliteta, Javor nešto iskusniji jer igraju drugu vezanu sezonu u Super ligi, ali to u ovakvim mečevima nije preterano bitno. Neće biti navijača u Pazaru kao što znamo pa to nije tako vruć teren kao što zna da bude. Zanimljivo je da su sve utakmice ove dve ekipe u ovoj sezoni išle u 3+, a nisu imali nimalo lak raspored, posebno Pazarci. Tako da i danas očekujem golove, ne nešto preterano puno, ali ako pogledamo i međusobne mečeve vidimo da jedni drugima leže. I jedni i drugi vide priliku da uzmu neki bod na ovom meču tako da igramo gg.

Radnički Niš – Mačva: Radnički je u Nišu uvek favorit osim kad igra protiv Zvezde i Partizana. Uspeli su da osvoje 6 bodova što je za njih u ovom trenutku odlično jer su kasnili sa pripremama i ulaze sa nešto promenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu. Mačva je pokazala da će se ponovo boriti za opstanak, nema nekog prevelikog kvaliteta u toj ekipi pa su u današnjem meču autsajderi. Radnički ne igra ubedljivo pa ne možemo da kažemo da će biti laka pobeda i sa nekoliko golova u mreži, ali mislim da 1 ne sme da izostane.

Radnik – Partizan: Radnik je znao da namuči Partizan u Surdulici.Imaju jednu pobedu i dva tesna poraza od 1:2. Makarić je u formi i ne izgledaju tako lše. Sa druge strane Partizan koji je kilavo startovao laganom pobedom od 0:4 u prošlom kolu je pokazao da se vraća na stare staze i da ce ovakve utakmice morati da pobeđuje ukoliko misli da nastavi da se bori za titulu. Naravno da je dvojka imperativ, a nije loše probati 2 u kombinaciji sa golovima jer su svi mečevi ovih ekipa od početka ušle u 3+ ove sezone.

Zlatibor – Čukarički: Ovde imamo izrazitog favorita ekipu iz Beograda. Čuka igra odlično počeli su da melju od starta i imaju 2 pobede i bod iz Novog Sada u meču gde su dominirali i vodili 0:2. Mislim da će i Pantić imati pravo danas i da će biti u sastavu tako da oni deluju sa njim još ozbiljnije. Zlatibor, šta reći za njih osim da su posle uvodnih par kola prvi kandidati za ispadanje. Jutros je kvota na 2 bila 1.40 tako da dileme nema šta treba igrati. Mada ja verujem da će biti i golova jer Čuka igra jako ofanzivno i napadački.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje