petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavlja li sjajni Francuz sa dobrim igrama u Monpeljeu?

Danas su na rasporedu četvrtfinalni mečevi turnira u Monpeljeu. Igrač na kojeg smo vam skrenuli pažnju u našoj najavi jeste Rišar Gaske koji će danas igrati protiv Damira Džumhura.

Ovo je meč za koji smatramo da bi mogao biti „jednosmerna ulica“, jer smo mišljenja da će Gaske slaviti rutinski maksimalnim rezultatom.
Nemojte da vas zavara jučerašnji meč Gaskea protiv Erbera u kom je Gaske izgubio set. Pitanje pobednika se ni u jednom momentu nije doveo u pitanje, iako je meč ovako na oko bio izjednačen i neizvestan.
Bilo je mnogo zicera u Monpeljeu juče, Conga – Mau 1 1,15 , Gaske – Erber 1,15 , Pui – Taberner 1,10 i Pair – Milman 1 1,60. Nije realno da prođu svi ziceri lagano pa su tako najveći favoriti izgubili po set, ali ono što je najbitnije i što se jedino računa jeste da su svi Francuzi prošli u četvrtfinale, što je naravno bila želja organizatora.
Dakle, takav ishod se možda mogao i pretpostaviti i nikako ne može biti parametar za ovaj današnji meč.

Što se samog meča tiče nema sumnje da je Gaske jači igrač od Džumhura. Ovo je njegov omiljeni turnir, a to potvrđuje i podatak koji kaže da je u prethodnim pet sezona igrao isto toliko finala, a titulu je osvojio tri puta. Ovde se oseća kao kod kuće i kada je takva situacija uvek treba igrati na tog igrača. Forma mu je više nego solidna, a jedini poraz koji je doživeo u skorije vreme jeste od Federera na Australijan openu što je složićete se bilo i očekivano.

Sa druge strane Džumhur kuburi sa formom to je očigledno. Ako vam Bemelmans, jedan čelenžer igrač sa lakoćom oduzme pet puta servis onda očigledno nešto nije u redu. Generalno od početka sezone Džumhur nije onaj pravi. Tome je doprinela i povreda koju je vukao na Australijan openu i zato se i dalje traži.
Dvoranski uslovi nisu uslovi na kojima Džumhur ostvaruje svoje najbolje rezultate, iako je dosta popravio igru na betonu. On je šljakaš i realno je da svoju najjaču formu prikaže baš pred sezonu šljake na kojoj igra najbolje.

Ono što je juče Džumhur prikazao nije dovoljno za Gaskea, a ne verujemo da će mnogo toga da se promeni za dan.

Opcije koje su u opticaju kada je ovaj meč u pitanju su hendikep gemovi , ili pobeda Gaskea sa 2:0 u setovima. Po našem mišljenju povoljne su obe varijante, a na vama je da odlučite šta vam se čini bolje.

Predlog: Gaske 2:0 1,80 , ili hendikep gemovi Gaske 3,5 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog, i ako ga pratite igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje