četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Navijači Barce: Pogledajte kako sudija oprašta crveni karton!

U 1. utakmici polufinala Kupa kralja Barcelona je na Santiago Bernabeuu pobedila Real Madrid 1:0 i pred svojom će publikom 5. aprila braniti prednost za ulazak u finale. Prvi meč rešen je autogolom Edera Militaa u 26. minuti, a dosta se priča i piše o onome što se dogodilo neposredno pre gola.

Za to je kriv Vinicius Junior. Realov as kažnjen je samo žutim kartonom zbog hvatanja za vrat i rvačkog zahvata kojim je srušio Frenkieja de Jonga, a navijači Barcelone tvrde da je trebao biti isključen zato što je faul bio posebno grub ili zbog unošenja u lice sudiji nakon što mu je dao žuti karton.

Vinicius Junior and Frenkie De Jong fight – YouTube

Pojavio se snimak koji prikazuje kako sudija Jose Luis Munuera Montero objašnjava Ederu Militau, koji mu se došao žaliti zbog žutog kartona koji je dao njegovom saigraču: „Eder, slušaj me, prvo ga je zgrabio za vrat i onda ga je bacio na zemlju, razumeš? Uhvatio ga je za vrat i onda ga bacio na pod.“ Navijači Barcelone ogorčeni su ovim sudijskim objašnjenjem. Tvrde da bi Montero nedela za koja tereti Viniciusa morao kazniti crvenim, a ne žutim kartonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje