ponedeljak, 26. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA Bet INFO – Sve što treba da znate kada Kawhi Leonard ne igra (9.2.)

Danas će se odigrati duel između Cleveland Cavaliersa i LA Clippersa. Gosti su favoriti sa hendikepom od 7.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 228 poena.

Za Cavse bi trebalo da debituje Andre Drummond, dok za goste možda zaigra Marcus Morris.

Clippersi će u ovom duelu najverovatnije biti bez usluga Kawhi Leonarda zbog b2b utakmice (juče iznenađujuće izgubili od Minnesote).

Statistika dvojice vodećih poentera ove sezone kada Kawhi Leonard ne igra izgleda ovako.

L. Williams – 24, 34, 31, 25, 11, 24, 6, 22, 32, 18 i 22.

P. George – 33, 37, 18, 22, 36, 27, 18, 32 i 8.


Pokušavamo da dostignemo 14. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje