četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Ciglar ili neophodni šraf za osvajanje titlue?

Nakon velikog trejda koji je izvršen između ekipa Los Angeles Lakersa i Utah Jazz, u kojem je razmenjeno mnogo vrhunskih igrača, po svemu sudeći pojedini će imati nove destinacije.

D. Russell se odmah uklopio u startnu petorku Lakersa, dok će R. Westbrook izvršiti buyout i potpisati za Los Angeles Clipperse.

Da li je Westbrook ciglar, ili ponovo ujedinjen sa P. George može da napravi više od onoga što je imao sa istim igračem u Oklahomi? Popularna Kornjača (kako je u kladioničarskim krugovima poznat), statistički gledano ima gotovo identičnu sezonu kakvu je imao davne 2010. godine dok je bio Sophmore u Oklahomi igrajući sa Durantom i Nenadom Krstićem.

Epizoda sa srpskim zetom u Thunderima (P. George oženjen Danielom Rajić) završena je neslavno mahanjem Damian Lillarda nakon trojke sa 10m, čime je označen kraj epizode Westbrooka u Oklahomi nakon 11 sezona odigranih u ovoj franšizi (zajedno sa Supersonicsima). Da li sada uz višestrukog MVP-a NBA Finala – Kawhi Leonardom mogu nešto više da urade?

Trenutno je prema kladionici glavni favorit za osvajanje prstena ekipa sa Istoka – Boston Celtics (kvota 3.75), dok su Clippersi 5. nosioci sa koeficijentom od 10.0 (u Maxbetu trenutno kvota 12.0).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje