petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Svi su se smejali tati, a on sada trlja dlanove

Kada je otac Lavar Ball pre 5 godina govorio da će sva njegova 3 sina biti u NBA – ljudi su mu se smejali. Ali ko se poslednji smeje, najslađe se smeje.

Najstariji brat Lonzo je već 5 godina u ligi igrajući za Lakerse, Pelicanse i sada Bullse. Čini se da će u Čikagu konaćno ući u Plejof nakon 4 sušne sezone.

Najmlađi brat (LaMelo) je u dresu Hornetsa osvojio nagradu kao najbolji rookie sezone, a njegovu 2. sezonu započeo je tamo gde je stao protekle. Ima sjajne brojke gde je 34. najbolji strelac lige i 17. najbolji po broju asistencija.

Srednji brat – LiAngelo još uvek nije zaigrao u NBA i predstavlja najproblematičnijeg brata. Svojevremeno je morao tadašnji predsednik Amerike – Donald Trump lično da ga izbavlja iz zatvora Kine zbog sitnih krađa koje je napravio. Jedini je od braće koji nije draftovan i nakon brojnih proba u Lakersima, Pistonsima, trenutno je član Razvojne lige NBA gde igra za Swarme (franšizu Hornetsa).

Ukoliko Charlotte bude imao dobar skor u ligi što se očekuje, za teško je očekivati LiAngela u prvom timu. Međutim, ukoliko srednji brat nastavi da pruža partije kakvu je imao na debiju sa 22 poena, možda ga i vidimo kod Lamela.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje