subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA izostanci i saveti za klađenje 29.3.

Još 10 utakmica ostalo je do kraja regularnog dela sezone, a danas je na programu upravo 10 mečeva! Ovo su najvažniji izostanci i saveti za klađenje.


S. Rodriguez je juče propusto meč, a tako će biti i danas. Jahlil Okafor je opet upitan, a postoje priče da neće zaigrati do kraja sezone. Gerald Henderson je takođe upitan za meč Philadelpihe. Sa druge strane, u ekipu Atlante se u startnih 5 vraća Kent Bazemore, dok je Millsap još uvek van stroja.

Priča oko neigranja Carmela Anthonya i Derrick Rosea porprimile su ozbiljan nivo, a navodno je sve to greška jednog novinara Miami Heata koji je pogrešno odštampao papir. Šta je po sredi, videće se u kasnijim izveštajima.

Španski centar Marc Gasol je upitan za nastup zbog povrede stopala u ekipi Memphisa.

DeMarcus Cousins je ponovo neizvestan za nastup u ekipi New Orleansa, dok isti status ima i S. Curry iz redova Dallasa.

Derbi dana igra se u San Antoniu gde gostuje Golden State. Za sada nema priče o odmaranjima igrača, a publika se nada da do toga neće doći, jer žele spektakl.

Prva zvezde Utah Jazz – Gordon Hayward upitan je za današnji nastup protiv Sacramento Kingsa.


  1. C. Paul (Clippers) – Nakon sramnog poraza od Kingsa, vrlo je verovatno da će lider ekipe voditi glavnu reč. Protiv Wizardsa ove sezone je postigao 13 poena, dok je prošle godine 27 i 23.
  2. T. Hardaway (Atlanta) – Tim sinoć nije mogao da pogodi bunar, s obzirom da je šutirao 1-9, a slično veče je imao pre neki dan. Philadelphia nije idealan protvinik za minuse, ali šuterska forma je trenutno odsutna kod Hardawaya.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje