petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Ko je favorit u prvoj rundi? Da li se kladionica prevarila?

Plejof počinje 17.og avgusta, a kladionica i bukmejkeri su već pripremili kvote za predstojeće NBA doigravanje. Prva runda uglavnom ne bude zanimljiva, mada se tu i tamo desi poneko iznenađenje. Mi ćemo u ovom članku pokušati da predstavimo mišljenje i pogodimo ishode serija.


Toronto Raptors – Brooklyn Nets

Smatramo kanadsku ekipu dosta kvalitetniju od njujorške, i prognoziramo nešto slično kao prošle godine kada je Orlando otkinuo 1 meč, a bio pregažen posle sa 4 uzastopna poraza. Kvota na prolaz Raptorsa 1.03.

Prognoza: 4-1 za Raptorse


Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks

Clipperse smatramo jednim od glavnih pretendenata za titulu, ali je ekipa Dallasa kadar da im zabiberi put do Finala. Kvota na prolaz Clippersa 1.15.

Prognoza: 4-2 za Clipperse


Miami Heat – Indiana Pacers

Miami jeste pokazao u regularnom delu sezone da je moćna ekipa, ali mi ovde očekujemo seriju od 7 utakmica. Trenutno se prolaz Indiane plaća kvotom 3.60.

Prognoza: 4-3 za Pacerse


Oklahoma City Thunder – Houston Rockets

Najavljen je izostanak Westbrooka makar u prvoj utakmici što može dosta poremetiti ekipu Rocketsa. Oklahoma je pokazala da ima pravog lidera u vidu Chris Paula, i po nama ova serija ide u 7 utakmica. Prolaz Houstona plaća se 2.35.

Prognoza: 4-3 za Rocketse


Milwaukee Bucks – Orlando Magic

Orlando ima ozbiljniju ekipu nego prošle sezone, ali protiv Bucksa retko koja ekipa može da se takmiči. Ovo je jedina metla koju očekujemo u prvoj rundi. Bucksi su kvotom 1.01.

Prognoza: 4-0 za Buckse


Boston Celtics – Philadelphia 76ers

Glavni organizator igre Ben Simmons je van stroja, te nam ovo umnogome olakšava prognozu. Prolaz Bostona plaća se 1.25.

Prognoza: 4-2 za Celticse


Denver Nuggets – Utah Jazz

Denver je jednu godinu iskusniji, i za jednog perspektivnog skorera jača ekipa. Utah na terenu zavisi od 2nd unita i raspoloženja jednog igrača. Prolaz Denvera 1.50.

Prognoza: 4-2 za Nuggetse


Los Angeles Lakers – Portland TrailBlazers

Koliko god urednik Ixa91 favorizovao Portland, ove mora biti krajnje objektivan i reći da je odbrana Blazersa ravna 0. Igrač koji bi svojim veteranskim iskustvom i mogao da sačuva neke bolje ofanzivce – Trevor Ariza, nije doputovao u Orlando zbog COVID19. Prolaz Lakersa 1.18.

Prognoza: 4-1 za Lakerse

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje