U noći između nedelje na ponedeljak od 2h ujutru po centralno-evroposkom vremenu odigraće se spektakl u vidu NBA All-Star utakmice između selekcije Istoka i Zapada.

Zapad koji veći dugi niz godina važi za mnogo jaču konferenciju, i u večerašnjoj utakmici je veliki favorit u odnosu na zvezde Istoka. Kladionice su faktički potcenile Istok, u utakmici koja je bez ikakvog takmičarskog značaja, osim toga da pruži pregršt lepih poteza publici koja je došla da posmatra spektakl.

Defintivno je po imenima Zapad jača ekipa, imajući u vidu da se u timu nalazi Splash family iz Golden State Warriorsa, kao i najbolji defanzivac lige Kawhi Leonard, iako Draymond Green pretenduje da mu uzme tu titulu. Dva najbolja strelca lige i momci koji svako veče prave tripl-dabl – James Harden i Russell Westbrook su ofanziva koja za 12 minuta igre može da postigne najmanje 40 poena.

Zanimljiv će biti odnos Duranta i Westbrooka koji će po prvi put od letošnjeg rastanka igrati u istoj ekipi. Da li će Westbrook dodavati loptu dojučerašnjem bratu, ili će pak gledati da napravi tripl-dabl dodavajući Anthony Davisu koji igra za lokalni klub. Zanimljivo je da je Gordon Hayward iz redova Utah Jazz jedini amerikanac bele puti, dok je španac Marc Gasol jedini stranac u ekipi. Nadamo se nećemo videti neku novu tehničku grešku DeMarcus Cousinsa koji je imao incident sa Draymond Greenom, zbog čega je Zeleni izbačen sa prijašnje utakmice sa Kingsima.

Istok će predvoditi LeBron James koji uz sebe možda i najrazonvrsnijeg igrača Evrope – Giannisa Antetokounmpa, koji je ujedno i jedini stranac u ekipi. Jimmy Butler pruža partije i dobija epitete kako je on Jordan sadašnjih Bullsa, i drugi put zaredom nastupa na All-Star utakmici.

Isaiah Thomas je pravo osveženje ove sezone za Boston Celticse, on možda neće zakucavati, ali defintivino ima načina kako će zabaviti publiku. John Wall predvodi Wizardse i sa pravom se našao u sastavu i nadamo se da ćemo videti neke od njegovih pirueta i pokazati brzinu kakvu samo ima Westbrook u ligi. Posle driblinga Irvinga očekujemo alleyoop za Paul Georga, a možda i neku vetrenjaču da ukrasi spektakl.


Predlog: Pobeda Zapada @1.40

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here