petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obračun Kolumbijaca na neutralnom terenu

Večeras se od 21:15 u okviru kolumbijske prve lige sastaju ekipe Le Equidad i America de Cali, a utakmica se igra u okviru 4.kola prvenstva .

Najpre informacija da će utakmica biti odigrana na neutralnom terenu, tako da će ekipa Le Equidad samo nominalno biti domaćin. Oni svoje mečeve igraju na Estadio Metropolitano de Techo, a meč će se igrati na Estadio El Ciampin koji ima najveći kapacitet u Bogoti.

Ekipa El Equidad započela je novo prvenstvo sa dve pobede i jednim nerešenim rezultatom i trenutno sa 7 bodova zauzima 6.mesto na tabeli. Prošlogodišnje prvenstvo Clausuru završili su na 14.mestu. U prelaznom roku veliki broj odlazaka i dolazaka igrača.

America De Cali je jedan od najvećih klubova u Kolumbiji ali je dugo tavorila u drugoj ligi zbog finansijskih i organizacionih problema. Ove godine uspeli su da se vrate u najjače društvo. Novo prvenstvo otpočeli su sa po jednim porazom, pobedom i nerešenim ishodom, i sa 4 osvojena boda trenutno su na 8.mestu tabele. Najveća prednost ovog tima je što su uspeli da zadrže gotovo sve igrače koji su izborili povratak u elitu, otišao je samo Mercado (20/6), ali je tim i pojačan sa sedmoricom novih fudbalera koji bi trebali da podignu kvalitet. Danas se očekuje da stadion bude ispunjen navijačima Amerike koja važi za jedan od najpopularnijih klubova u Kolumbiji.

Poslednji međusobni meč odigrali su još 2011.godine i od tada se nisu sastajali.

Pred današnji meč kladionice favorizuju goste, na čiju se pobedu plaća kvota 2,48, neutralan teren na kojem će veći deo navijača činiti gostujući, sačuvan tim koji je dominantno ušao u prvu ligu mogu da budu dovoljni da gosti ovde dođu do tri nova boda.

Šta vi mislite, da li vredi odigrati na 13-ostrukog šampiona Kolumbije danas?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje