utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Nećete verovati kako je Doc Rivers gubio Plejof utakmice!

Trener Los Angeles Clippersa Doc Rivers je izuzetno cenjen u NBA ligi, ali ukoliko izgubi narednu utakmicu, nejgova reputacija će biti znatno oštećena.

Naime, Clippersi su imali 3-1 vođstvo protiv Denver Nuggetsa, ali su uspeli da dođu do nerešenog rezultata u seriji 3-3. Način na koji su došli do 3-3 je neverovatan. Naime, Clippersi su i u meču broj 5 i u meču 6 vodili sa po 16 poena razlike, a na kraju završavali kao gubitnici!

Doc Rivers je u svojoj karijeri vodio 3 ekipe – Orlando Magic, Boston Celtics i LA Clipperse. Sa Bostonom je osvojio prsten, sa Clippersima je trebao da bude na korak od tog uspeha.

Zanimljivo je napomenuti da je Doc već gubio Plejof serije gde je vodio 3-1. To se desilo u sezoni 2002-03 kada je sa Orlandom imao ovaj rezultat, a ni Tracy McGrady mu nije pomogao da izgubi 3-4.

Takođe, i 2015. godine je sa Clippersima izgubio iako je vodio 3-1 u seriji protiv Rocketsa. U utakmici broj 6., LAC je vodio 19 poena razlike, ali nekako uspeo da prokocka vođstvo i na kraju izgubi u utakmici broj 7!

Da li Doc Riversa čeka ista sudbina protiv Denver Nuggetsa?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje