ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Neizvesna serija zbog povreda igrača!

U 3h posle ponoći u Solt Lejku će se odigrati 4. meč serije između Utah Jazz – L.A. Clippers. Tim iz Holivuda vodi 2:1.

Ova serija preti da bude neizvesna, a moguć je scenario i od 7 utakmica kako bi se rešilo ko ide dalje. I jedna i druga ekipa su prožete povredama visokih igrača te je sada interensatno videti za kojim taktikama će treneri posegnuti.

Prvi centar Utah – Rudy Gobert najverovatnije neće nastupiti večeras, takođe ni Alec Burks vuče povredu. Sa druge strane u ekipi L.A. povreda prvog strelca Blake Griffina je teža nego što se mislilo i on će propustiti ostatak Plejofa. Iako je bilo naznaka da će zaigrati, Austin Rivers je i dalje povređen.

Izostankom Blake Griffina, u prošlom meču je odgovornost preuzeo Chris Paul, a ništa manje se očekuje i danas od njega. Marreese Speights je dobio koji minut više u prošlom meču, a produktivnost DeAndre Jordana se povećala zbog povećanog broja pick and roll akcija.

Iako u NBA Utah slovi za jači odbrambeni reket, bez Goberta nisu ni upola toliko dobri. Jordan je u 3 meča postizao 10, 18 i 17 poena i danas bi mogao takođe da ima produktivnu poentersku partiju imajući u vidu izostanke iz oba tima.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje