petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Serija je ovom informacijom faktički rešena!

U 2:30 posle ponoći odigraće se 3. utakmica finala Istočne konferencije NBA, gde će sastati Cleveland Cavaliers i Boston Celtics.

Sa informacijom koja je sinoć izašla o zdravstvenom stanju prve zvezde Boston Celticsa, faktički je završen san o eventualnom velikom finalu NBA. Iako je 0-2 u seriji, Celticsi već sada imaju gotove mizerne šanse da prođu dalje, a sa ovom informacijom su šanse sužene na 1%.

Isaiah Thomas koji se povredio posle 15ak minuta provedenih na parketu u prošlom meču, imao je povredu kuka 15. marta koja ga je naterala da propusti par mečeva. Thomas je od tada imao problema sa otokom, a povreda je sada takve prirode da u organizaciji Bostona ne žele da rizikuju sa pogorašnjem zdravstvenog stanja, i Thomas će odsustvovati do kraja sezone.

Thomas je gotovo jedina prava napadačka opcija ove sezone za Boston. Mali čovek je postizao 28,9 poena u proseku, a sada će morati da pronađu alternativu u napadačkim akcijama. Prevashodno će se pokušati sa Avery Bradleyem, dok će i iskusni Gerald Green dobiti 15ak minute igre i pokušati trojkama i atraktivnim zakucavanjima.

Marcus Smart možda nije najpouzdaniji šuter u ekipi, i možda pravi glupe izgubljene lopte, ali njegova energija i želja su ono što treba ekipi u ovakvim trenutcima. Smart je imao odlične asistencije protiv Wizardsa u prošloj rundi, dok je protiv Cavsa u prošlom meču imao najviše asistencija – 7.

Smart ove sezone protiv Cavsa:

  • poeni: 14, 9, 9, 4. (Plejof 4, 6) u svim utakmicama je igrao Thomas koji je mahom bio najbolji strelac

Kladioničarski savet: M. Smart (BOS) više od 9.5 poena @1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje