petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA poeni igrača (10. Mart)

Na današnjem programu NBA odigraće se 2 utakmice posle pauze zbog All-Star šou programa.

Ja Morant je na svom Twitteru napisao kako mora više da radi pošto nije izabran za All-Star utakmicu. Verujemo da u utakmici protiv Wizardsa može da pruži dobru poentersku partiju. Pre All-Star pauze postigao je 35 poena protiv Beala i Westbrooka. Nismo sigurno da li će biti preko 30 poena, ali ukoliko ne bude ranog blowouta smatramo da može preko margine koja je u pojedinim kladionicama i 22.5!

DeMar DeRozan je imao istu situaciju kao i Morant, i svoje nezadovoljstvo izrazio je putem Twittera. Istina je da će Spursi biti kompletni, ali odbrana Dallasa nam daje za pravo pokušamo sa prebacivanjem ove margine pre svega zbog motivacije.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje