utorak, 27. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog sa meča Lakers – Knicks (7.1.)

EDIT: Upravo je izašla informacija da M. Morris najverovatnije ne igra, tako da je opklada na LeBron Jamesa otpada usled mogućeg Blowouta.
Branite ko je igrao LBJ 24.5+ na 25.5 -.
Prijatno veče.


Na današnjem programu NBA odigraće se 6 utakmica, a meč u Staples centru zatvara program u 04:30 ujutu kada se sastaju Los Angeles Lakersi i New York Knicksi. Domaćini su favoriti sa ogromnim hendikepom od 13.5, dok se na utakmici očekuje oko 222 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


PREMIUM
Za sve one koji se pitaju zašto imamo Premium, jeste zato što pišemo članke volonterski. Mi nemamo nikakvu platu za ovo što radimo, a time što platite naš Premium podstičete rad Portala.
Hvala


Kladionice prognoziraju veliku pobedu Lakersa, što je i razumljivo imajući u vidu skor Knicksa u gostima (5-14). Od tih 5 pobeda, 2 su stigle na poslednjih 5 gostovanja. Takođe, Knicksi su se držali protiv Clippersa (izgubili 132-135), i od Phoenixa (112-120).

Imajući to u vidu smatramo da će egal meč biti makar do poslednje četvrtine.

Lakersi osim Anthony Davis i LeBron Jamesa, nemaju izrazitog skorera. To je trebao biti Kyle Kuzma, ali imajući u vidu kako igra, Frank Vogel želi da ga trejduje te i samim tim krilo igra manje.

U meču od 222 poena osim Davisa, LeBron James bi mogao da prebaci marginu od 24.5. Istina, u poslednje vreme popularni LBJ je utanjio sa poenima, i na poslednjih 5 utakmica samo jedanput prebacio sa 31 poenom pre 2 utakmice.

U jedinom odigranom meču protiv Knicksa u dresu Lakersa, LeBron je postigao 33 poena.

Brojke Jamesa (u dresu LAL) protiv primarnog defanzivca Marcus Morrisa: 28 poena i 30 (za 28 minuta).

https://www.youtube.com/watch?v=C89_QxFhy-w


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje