utorak, 27. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog sa meča Memphis – Charlotte

Od 2h posle ponoći u Tenesiju će se sastati Memphis Grizzlies i Charlotte Hornets. U trenutku pisanja članka domaćini su favoriti sa henidkepom od 3 poena, dok se na meču očekuje oko 218 poena.

Ekipi Memphisa je ovo b2b utakmica pošto su sinoć uprkos ogromnom deficitiu nakon prve četvrtine (11-26 gubili), uspeli da održe meč u egalu do samog kraja.

Ovo će biti duel izjednačenih ekipa, barem po broju pobeda, pošto Memphis ima 12, a Charlotte 13 pobeda.

Cela ofanziva Hornetsa se vrti oko Grahama i Roziera, i upravo bi neko od njih dvojice u egal meču mogao da prebaci marginu.

Sugerisaćemo da to bude Terry Rozier koji se nalazi u pojedinim kladionicama i na margini od 17.5.

Rozier sa razlogom nije All-Star u ligi jer ima izuzetno velike amplitude u igri. Na poslednja 4 meča Terry beleži: 35, 29, 14 i 26 poena. U solidnoj je šuterskoj formi, a protiv Memphisa drži 2. najbolji poenterski meč ove sezone sa 33 poena.

https://youtu.be/bBJvOhOYIhM?t=12


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje