utorak, 18. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog sa meča Nets – OKC (7.1)

Upravo je izašla vest da italijansko krilo iz redova Oklahome City Thunder – Danilo Gallinari neće nastupiti u meču protiv Brooklyn Netsa!

Gallinari ove sezone postiže 18,0 poena po meču i 3. je strelac ekipe Oklahome.

Njegovim izostankom sigurno da će više šuteva imati i drugi igrači kako iz startne postave, tako i Dennis Schroder koji je možda u Top 3 igrača koja pretenduju za najboljeg 6. igrača.

Shai Gilgeous Alexander (OKC) 19.5 + je takođe odlična opcija imajući u vidu kako Netsi slabo brane poziciju 2. Shai se nalazi u solidnoj formi pošto je u poslednjih 10 mečeva, čak 8 puta probijao današnju marginu!


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje