subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlozi: Da li su njihove margine prepumpane danas?

Već smo pisali par informacija iz NBA na koje morate da obratite pažnju prilikom odabira igrača (J. Harden upitan za nastup, kao i Giannis koji najverovatnije neće zaigrati).


Zapratite nas i na Instagramu:

https://www.instagram.com/p/BtNXEAUA7vi/

Prvi meč večerašnjeg programa odigraće se u Šarlotu gde je domaćin oustajder protiv Golden State Warriorsa. Na meču se očekuje oko 233 poena. Igrač koji u poslednja 2 meča ulazi sa klupe za Hornetse – Jeremy Lamb imao je manju ulogu u zadnja 2 susreta. U meču protiv Wizardsa kada smo ga predložili preko 15.5 postigao je tačno 16 poena, dok u poslednjem meču ima statistiku od 19 minuta i svega 4 poena. Ukoliko se trend nastavi, ni danas ne bi trebalo da ima preko 15 poena. Mana ovog predloga je mnoštvo poena na utakmici.

Istina je da prva zvezda Bucksa – Giannis najverovatnije neće nastupiti, a to će biti već 5x ove sezone. Kladionice su svesne ove informacije, te su napumpali margine igračima koji će predstavljati Buckse. Meč je istina prognoziran na 228 poena, a Bucksi su favoriti sa 11 poena. U prethonda 4x kada nije bilo Giannisa, M. Brogdon nije nijedanput prebacio marginu od 18,5. Da li će tako biti i danas?


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

2 Komentari

  1. Interesuje me da li je moguce da od preko 60 parova i najmanje 10 dobrih predloga odaberes bas ova dva sa „pravim“ savetom?!

    Jel’ ti to zaj.. ljude ili radis za kladionicu?

    p.s. Poslusao sam te i stavio pare na oba singla i pukao k’o dulek.
    Nije mi toliko krivo sto sam promasio jer sam te poslusao koliko sto nisam poslusao drugare iz kraja!
    Ovih njihovih predloga se secam:
    Harell +, Simons -, Towns +, Gibson -, Bagley +, Bogdan B. -, Conley +, Valenciunas +, McGee -, Markkanen +, Whiteside +, Bojan B. +, Saboniis +, Osman +

    Od ranog jutra mi dupe pomeraju koliko me zezaju sto slusam „strucnjaka“.
    Dobra stvar je sto me vode na pecenje, pice i pevaljku.. Losa: nastavak mog zezanja.

    • Koji deo ove rečenice tebi nije jasan „Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!“ ?
      I ja sam pogodio Curry – Durant – Cousins + Thompson + Walker -Batum + Zeller +.

      Ja već 2 i po godine BESPLATNO dajem SAVETE i uspešno pogađam i imam pozitivan saldo.

      A za tebe rešenje je jednostavno – nemoj dolaziti više na Portal, nego slušaj tvoje drugare 😉

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje