petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlozi – Poeni igrača (30. Oktobar)

J. Brown (Boston) 21.5+

Boston se susreće sa ekipom Washington Wizardsa koja za sada igra solidnu odbranu sudeći po brojkama. Naime, nalaze se na samoj sredini tabele sa 107 primljenih poena po meču, ali to nas neće sprečiti da pokušamo Jaylena u over poena. Denis Schroder bi trebao imati teži zadatak protiv Dinvidiea, dok bi Tatum trebalo da reši Kuzmu i Pope-a. Jaylen Brown nominalno ide na Bradley Beala kojeg ne zanima odbrana.

S. Curry (Warriors) 33.5 minus

Golden State je prošli meč izgubio od Memphisa, i sada smatramo da sledi jedna lagana pobeda jer realno imaju bolji roster. Danas bi trebalo da budu kompletni, te ne očekujem Currya u poslednjoj četvrtini na parketu.

E. Mobley (Cleveland) 13.5 minus

Evan Mobley igra krilnog centra, i za sada rookie pruža odlične partije. Sinoć je protiv Lakersa zabeležio 23 poena, ali smatramo da je odbrana Sunsa na daleko višem nivou od Los Angelesa.


Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje