petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA tip: Damian Lillard protiv MVP-a

U 03:00 u Moda Centru u Oregonu, ekipa Portland Trailblaizersa ugostiće Golden State Warriorse.

Prošle sezone, prema nekim sportskim analitičarima bila je načinjena nepravda time što Damian Lillard nije pozvan na All-Star meč. Ni ove sezone nije bilo mesta za njega, niti u rezervnoj petorci, dok će njegov današnji glavni match-up biti starter na spektaklu koji će biti odigran u Nju Orleansu.

Lillard će kao i uvek kada igrati protiv Warriorsa, biti dodatno motivisan jer igra protiv ekipe iz njegovog rodnog grada. Često je pokazivao odlične partije upravo protiv njih, a da li će uspeti i ovaj put protiv ekipe koja melje protivnike i sa po 40 poena razlike, pitanje je. Ove sezone su odigrali 3 meča, i sva 3x slavila je ekipa iz Kalifornije. U jednom meču nije nastupao Lillard, u druga 2x postizao je 31 i 20 poena.

Od kada je Aldridge otišao iz ekipe, Lillard je odigrao ukupno 11 mečeva protiv Stephen Currya protiv koga je postigao i rekord karijere po broju postignutih poena (51pt u utakmci igranoj 19.2.2016.).

U tih 11 mečeva, Dame je 8x prešao marginu od 25,5 na koliko su ga zadale pojedine kladionice. Redom je ubacivao 40, 51, 17, 38, 31,20 u okviru regularne sezone, i 30, 25, 40, 36, 28 u okviru Plejof utakmica.

Da li će Lillard i danas biti produktivan i poenterski raspoložen protiv ekipe iz rodnog grada?


D. Lillard (Portland) više od 25,5 poena @1,85

Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje