petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Top 10 najinteresantnijih slobodnih igrača! Gde će Bogdan?!

I dok još uvek ne znamo kada će startovati nova NBA sezona, iako je prethodna tek završena uz izuzetnu organizaciju Adama Silvera, veoma je interesantno gde će slobodni agenti nastaviti svoje karijere!

Urednik NBA vesti – John Schuhmann načinio je listu od 10 najatraktivnijih slobodnih igrača među kojima su 2 bivša igrača Partizana.

  1. Fred Van Vleet, Toronto

Fred je spreman da uzme veliki ugovor nakon još jednog ciklusa odličnih partija pogtoovo u Plejofu. Pominju se ekipe Detorita i New Yorka, a 26.godišnji igrač koji je beležio 17.6 poena uz 6.6 asistencija moći će da bira gde želi da ide.

2. Brandon Ingram, New Orelans

Ingram je osvojio titulu za igrača koji je najviše napredovao u odnosu na prethodni period. Selidba iz Los Anđelesa mu je itekako prijala, a čini se da se savršeno dobro slaže sa Zion Williamsonom, ali ukoliko dođe bolja ponuda, razmisliće o opciji.

3. Danilo Gallinari, Oklahoma

Odlaskom trenera Billy Donovana, za očekivati je da i da iskusni italijanski igrač potraži novu sredinu.

4. Montrezl Harrell, LA Clippers

Igrač koji je osvojio nagradu za najboljeg 6. igrača bio je bleda slika u Plejofu što će dovesti u pitanje njegov status u timu koji je imao velike ambicije. Međutim, ofanzivna sila kakav je Harrell sigurno će ga preporučiti mnogim klubovima.

5. Goran Dragić, Miami

Slovenački igrač je igrao fenomenalno u Plejofu za Heat, ali je povreda koju je zadobio može biti presudna kada je u pitanju visina ugovora koji mu predstoji.

6. Bogdan Bogdanović, Sacramento

Bogdan je na istoj poziciji koju igra i najplaćeniji igrač ekipe – Buddy Hield. Novi generalni menadžer u mnogome će diktirati status srpskog šutera.

7. Christian Wood, Detroit

Kada je Drummond otišao iz Pistonsa, Wood je pokazao svoj puni potencijal. Vrlo zahvalan centar za Istok.

8. Davis Bertans, Wizards

Bivši igrač Partizana je odličan šuter, što je vrlo dobro poznato svima u Evropi, ali je ovo bila sezona gde je pokazao da može izuzetno kvalitetno da odigra u NBA. Ne bi začudilo ukoliko se otvori prostor i u nekom od timova iz Los Anđelesa.

9. Carmelo Anthony, Portland

Melo je nakon propuštene cele sezone odigrao fenomenalno za Portland, i izrazio je želju da se vrati u tu ekipu, međutim tu je i potencijalna šansa da se vrati u New York i završi karijeru.

10. Dwight Howard, Lakers

Defanzivna mašina kakva je, i u modernom NBA ima mesta za centra-sidraša kakav je on. Svakog leta izlazili su video snimci gde Superman pogađa trojke, ali to daleko od realnosti na terenu. Iskustvo i defanziva glavna su preporuka da ga neka ekipa potpiše.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje