petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: „Zveri“ večeri 18.1. (Video)

Sinoć je bilo više kandidata za „zver“ večeri 18.1. u NBA, a odabrali smo Derrick Rose, James Hardena i Kevin Duranta.

Za neke potpuno neočekivano New York Knicksi su slavili u TD Garden-u gde su porazili Boston rezultatom 117-106 i nagovestili bolje dane za jedan od najpopularnijih klubova. Carmelo Anthony u utorak je obavio razgovore sa Phil Jacksonom gde je rekao da želi da ostane Knick. Međutim lider NY u ovoj utakmici bio je Derrick Rose. On je za 33 minuta imao 30 poena, 10 skokova i 5 asistencija – prvi put je ovakve brojke imao još od MVP sezone (2011. godine). Dovoljan podatak o tome sa kakvom dozom energije je igrao jeste broj skokova kojih je imao više nego ijedan igrač Bostona.

Iako Russell Westbrook ima više tirpl-dabl učinaka u sezoni, teško je reći ko treba osvojiti titulu najkorisnijeg igrača. James Harden je jedan od konkurenata koji cele sezone igra dobro, a statistika kaže da je on ili postigao ili asistirao 50% svih poena Houston Rocketsa ove sezone! Brada je sinoć u Toyota centru ubacio 38 poena Bucksima, a imao je 6 skokova i 8 asistencija.

Golden State Warriorsi opet su napravili Blowout protiv Oklahome, a u duelu bivših saigrača, Kevin Durant je dominirao i baš kao u prvom meču, pogađao trojke sa lakoćom. KD je meč završio sa 40 poena uz procenat šuta 81% (šut 13-16), 12 skokova i 3 blokade. Ovo je bila njegova prva utakmica sa 40 poena od kada je došao u Ratnike.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje