petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: „Zveri“ večeri 23.1. (Video)

Sinoć (23.1.) je bilo par kandidata za „zver“ večeri u NBA, a mi smo izdvojili dvojicu – Dion Waiters i Terence Jones. Svakako da su izvrsne partije pružili i drug igrači poput dvojca Bucksa – Giannisa i Jabaria, te Jure Holiday i Kyrie Irving.

Ekipa Miami Heata pobedila je lidera Zapada – Golden State Warriorse rezultatom 105-102. Dion Waiters je prvi igrač Miami Heat da je u 2 utakmice iz noći u noći ubacio minimum 30 poena, posle Dwayne Wadea u martu 2015. godine. On je za 33 minuta ubacio isto toliko poena uz šut za 3pt 6 od 8. Osim što je imao dobro šutersko veče, rešio je utakmicu trojkom preko Klay Thompsona u poslednjim sekundama meča.

https://www.youtube.com/watch?v=lTuiyUDgm18

New Orleans Pelicansi porazili su lidera Istoka – Cleveland Cavalierse rezultatom 124-122. Anthony Davis bio je odsutan zbog povrede, a njegovo mesto u startnoj petorci zauzeo je Terrence Jones i odlično ga zamenio. Kada je 3x bio starter ove sezone (a nije bilo Davisa u ekipi) beležio je 22,7 poena i 8,7 skokova. Sinoć je zabeležio jednu od utakmica karijere postigavši 33 poena i 11 skokova uz 3 blokade.

https://www.youtube.com/watch?v=CsnS9hcMVc0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje