subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NCAA: Luivil – UCF – Najava utakmice

Treće kolo koledž fudbala donosi veoma zanimljiv duel između Luivila i UCF-a. Prema kladionicama, favorit je UCF čija se pobeda plaća kvotom 1,45, dok je margina postavljena na 67,5 poena. Na prvi pogled ova margina izgleda previsoko, ali za koledž fudbal je sasvim normalna stvar, jer se igra mnogo brže i sa mnogo više grešaka u odnosu na NFL ligu.

Dakle, ovde imamo strašni UCF koji u ovu utakmicu ulazi sa dve pobede. U te dve utakmice su demonstrirali silu, jer su pobedili jedan odličan tim kao što je Boise State i nakon toga Betun Kukmen. Ono što je posebno impresioniralo, jeste ofanziva, jer su u prvom meču postigli 36 poena, a u drugom 63. Ok, u tom drugom su bili izraziti favoriti, ali retko ko je očekivao da će Boise Stateu dati 30+ poena.

Kvoterbek Luivila Dilion Gabrijel spada među bolje kvoterbekove u celoj ligi. U oba meča je imao preko 300 prebačenih jardi. Bacio je 6 pasova za TD i 2 INT. Da stvar bude gora po protivnike, Luivil je pokazao klasu i po zemlji, jer je na otvaranju sezone njihov trkač Ajesa Bouser istrčao 173 jardi.

Napad funkcioniše besprekorno, ali protiv njihove odbrane se može igrati, jer im je Boise State bez problema spakovao 30+ poena.

UCF je veoma ofanzivan tim i igra na poen više. Ako pogledamo prošlu sezonu u proseku su postizali 31 poen, a primali 38. Kako stvari stoje, taj trend će se nastaviti i ove sezone, jer je u dve utakmice UCF-a zbirno palo 99 poena.

Što se Luivila tiče oni posle dva skora imaju 1-1. Na otvaranju sezone izgubili su od Ole Misa 43:24, što je bilo baš razočaravajuće. Nakon toga su pobedili Istočni Kentaki sa 30:3. Ta pobeda je bila očekivana, jer su tu bili izraziti favoriti sa kvotom ispod 1,10.

Teško je bilo šta analizirati kod njih, jer su imali jedan egal meč koji su glatko izgubili, i ovaj drugi koji su dobili očekivano lako. Ono što se dalo primetiti jeste da imaju problema sa protekcijom pas igre, jer im je Ole Mis bacio 300+ jardi bez problema.

Jasno je kao dan da je UCF favorit. Mi idemo u smeru njihove ubedljive pobede, jer ne vidimo kako Luivil može da drži egal tokom većeg dela utakmice protiv ovakvog napada. UCF spada među najjače napade u ligi i to domaći tim neće moći da prati tokom cele utakmice. Iz tog razloga okrećemo se henidkepu na UCF, tj na pobedu od TD razlike.

Predlog za klađenje: UCF pobeda sa 7 i više poena razlike

Opcija 2: UCF više od 37,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje