četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekadašnji najbolji strelac Herte pojačao kineze pa prosleđen u Granadu

Granada nastavalja da pojačava svoj tim u nameri da izbori opstanak u Primeri,danas je  ozvaničena pozajmica nekadašnjeg igrača Herte i Borusije Dortmund,a sada člana kineskog Čongking Lifana,Adrian Ramosa do kraja sezone.

 

Ovaj kolumbijski napadač ponikao je u svojoj zemlji u klubu Amerika de Kali,za koju je odigrao 84 utakmice i postigao 34 gola,što mu je donelo 2009.godine transfer vredan 2 miliona evra u berlinsku Hertu.Za ovaj tim pružao je fenomenalne partije odigravši 176 utakmica,uz 65 gola i 38 asistencija.U sezoni 2013-2014 bio je 4.najbolji strelac Bundeslige sa 16 postignutih golova.Baš te partije donele su mu na kraju sezone transfer u Borusiju iz Dortmunda za 9,7 miliona evra.Za ,,milionere“ je odigrao 79 utakmica,postigao 19 golova i 9 asistencija. U januaru ove godine je prihvatio ,,zov miliona“ iz Kine i postao član Čongking Lifana u transferu vrednom preko 12 miliona evra.Kinezi su ga je odmah prosledili na pozajmicu u Granadu do kraja sezone.

Za selekciju Kolumbije Ramos je odigrao 37 mečeva i postigao 4 gola.

Golovi u sezoni 2013-2014

Granadi je ovo treće pojačanje u kratkom periodu,a o prethodnim ste već mogli da čitate prethdonih dana Pojačanja Granade

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje