petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši igrač Arsenal i Liverpula u Buriju

Nestašni dečko engelskog fudbala i nekadašnji veliki talenat Džermejn Penant,potpisao je ugovor sa engleskim trećeligašem Burijem.
Vest sa sajta Bury-a

Ugovor je potpisan do kraja sezone,a Penant je uzeo dres sa brojem 38.Ovaj igrač kojeg kroz karijeru prate mnogi skandali,počeo je karijeru u Nots Kauntiju gde je igrao do 1998.godine kada Arsen Venger plaća 2 miliona funti i dovodi ga u Arsenal.Iz Arsenal ovaj igrač odlazi na pozajmice u Votford,Lids i Birmingem ali ne uspeva da se dokaže i zaigra ozbiljniju ulogu u Arsenalu.U periodu od 2001 do 2004 odigrao je 24 utakmice za mladu selekciju Engleske. Posle Arsenala odlazi u Birmingem,partije u ovom klubu donele su mu povratak na veliku scenu i transfer u Liverpul,vredan 6,7 miliona funti.Za Liverpul je odigrao 80 utakmica  , postigao 3 gola i zabeležio 18 utakmica.Posle Liverpula karijera mu ide silaznom putanjom,igra za Saragosu,Stouk,Vulvs i Vigan,kao i u indijskom Pune Sitiju i singapurskom Tampines Roversima za koje je igrao od januara 2016-te do isteka ugovora i potpisa za Buri.

Buri je inače u seriji jako loših rezultata,gde su poslednjih 21 utakmicu poraženi čak 17 puta,odigrali su 3 puta nerešeno i ostvarili samo jedan poraz.

Da li će Penant uspeti da doprinese poboljšanju igre ovog tima i šta se očekuje na meču Burija koji se igra u petak možete čitati u analizi na linku Port Vejl-Buri

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje