utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekoliko transfera širom Evrope

– Japanski centralni bek – Ko Itakura (25) novi je fudbaler Borusije Mehengladbah. Plaćen je 5.000.000 eura (dodatnih 750.000 eura kroz bonuse) engleskom Mančester Sitiju za koji nikada nije odigrao zvaničan meč. Ugovor potpisan do leta 2026. godine.

 – Napadač iz Obale Slonovače – Vakun Bajo (25) svoju karijeru nastavlja u redovima engleskog drugoligaša – Votforda. Visina transfera iznosi 5.800.000 eura koliko pripada ekipi, Šarloa. Saradnja ugovorena do leta 2027. godine.

 – Nekada veliki nada turskog fudbala – Emre Mor novi je igrač Fenerbahčea. 24-godišnji krilni ofanzivac je potpisao trogodišnji ugovor, a visina transfera za sada nije poznata.

– Hrvatski golman – Dominik Kotarski (22) za sumu od 2 miliona eura iz Gorice prešao je u redova PAOK-a. Parafirao je četvorogodišnju saradnju sa grčkim klubom.

 – Slovenački centralni vezista – Adam Gnezd Čerin (22) danas je kompletirao transfer 700.000 eura vredan transfer iz Nirnberga u Panatinaikos. Ugovor do leta 2026. godine.

 – 24-godišnji hrvatski napadač – Petar Musa za sumu od 5 miliona eura iz Boaviste prešao je u redove Benfike. Obavezao se na petogodišnju „vernost“ lisabonskom klubu.

– Iskusni turski golgeter – Čenk Tosun (31) ponovo je zadužio dres Bešiktaša u koji je stigao kao „free agent“. Jednogodišnja saradnja uz opciju da se ista nastavi za dodatnih 12 meseci.

 – Španski golman – Dijego Lopez (40) parafirao jednogodišnju saradnju sa Rajo Valjekanom.

 – Izraelac Nir Biton (30) je kao slobodan igrač prešao u Makabi iz Tel Aviva. Tokom poslednjih devet sezona nosio je dres škotskog velikana, Seltika.

Jan Fiete-Arp (22) karijeru nastavlja u Holštajn Kilu. Mladi golgeter je stigao kao slobodan agent (raskid ugovora sa Bajern Minhenom) i potpisao ugovor do leta 2024. godine.

 – Nekadašnji reprezentativac Italije – Andrea Ranokija (34) novi je fudbaler Monce. Iskusni defanzivac je parafirao dvogodišnju saradnju, otkako je stigao bez obeštećenja.

 – U redove novog italijanskog prvoligaša – Monce stigao je još jedan štoper u vidu – Andree Karbonija. 21-godišnji defanzivac je došao iz Kaljarija za sumu od 4 miliona eura. Ugovor potpisan u narednih pet godina.

– 27-godišnji japanski defanzivni vezista – Hidemasa Morita potpisao je četvorogodišnju saradnju sa Sportingom, a stigao je iz redova Santa Klare za sada nepoznatu sumu novca.

– Francuski prvoligaš – Klermon ugovorio je dvogodišnju saradnju sa iskusnim vezistom – Maksimom Gonalonom (33) koji je stigao kao slobodan agent.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje